Tri fešte u Kotoru građanima čestitala gradonačelnica i predsjednik lokalnog parlamenta

0
Marija Ćatovic - Nikola Bukilica

Čestitajući Dan opštine Kotor 21. novembar, Aranđelov dan i Gospu od zdravlja građanima naše opštine, gradonačelnica Marija Ćatović je kazala da ovogodišnji praznik obilježavamo u uslovima visoke likvidnosti budžeta, sumirajući rezultate izuzetno dobre turističke sezone i bogatog kulturnog ljeta, afirmišući Kotor i državu intenzivnom međunarodnom saradnjom.

Ćatovićeva je napomenula da je završen značajan projekat izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže, a uskoro će biti raspisan i međunarodni tender za lift na San Đovaniju i uređenje kompleksa gradske tvrđave.

“Uvjerena sam da ćemo i u narednom periodu, uz vašu podršku uspjeti da radimo na zaštiti i očuvanju tradicionalnih vrijednosti Kotora, istovremeno gradeći njegovu budućnost i valotrizujući potencijale koje posjedujemo. Sa željama za dobro zdravlje, uspjeh u životu i radu, sretan vam Dan Opštine”, navodi se u čestitki gradonečelnice Ćatović.

Tri fešte u Kotoru građanima je čestitao i predsjednik Skupštine opštine Kotor Nikola Bukilica.

U čestitki stoji: “Ovaj dan, u kojem Kotor obilježava tri praznika, simbolizuje tradiciju dobrih međunarodnih i međukonfesionalnih odnosa, po kojoj je Kotor  tradicionalno prepoznatljiv.

U duhu tolerancije i razumjevanja, kao što smo od naših starih naučili, danas slavimo i radujemo se zajedno.

Sa željom i u nadi da ćemo ubuduće svi zajedno uspješno raditi i  na poboljšanju kvaliteta života, još jednom Vam svima čestitam praznike”, sadržaj je čestitke predsjednika kotorskog parlamenta.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].