Trendovi u razvoju turizma i hotelijerstva

0
Fakultet za turizam i hotelijerstvo u Kotoru

Tatjana Stanovčić

Tatjana Stanovčić

Na kotorskom Fakultetu za turizam i hotelijerstvo ovih dana se intenzivno pripremaju za organizaciju drugog Međunarodnog naučnog skupa pod nazivom “Trendovi u razvoju turizma i hotelijerstva”.

Domaćin skupa 27. i 28. maja je kotorski Fakultet.

Ovaj naučni skup na koji se očekuju eminentni stručnjaci omogućiće razmjenu praktičnih iskustava i teorijskih znanja za unapređenje turističke ponude i razvoj turizma kao strateške grane naše države, kaže za Skala radio Tatjana Stanovčić, dekanica kotorskog Fakulteta za turizam i hotelijerstvo.

Na osnovu sporazuma, Ministarstvo inostranih poslova Francuske finansira jednog studenta kotorskog Fakulteta za turizam na master studij u Nici.

Trenutno je na praktičnoj obuci Jelena Mugoša, studentica ovog Fakulteta, kazala je dekanica Stanovčić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].