Treća faza šetališta do početka turističke sezone

3
treća faza čeka završetak tendera

Rajko Radulović

Rajko Radulović

U preduzeću Morsko dobro juče su otvorene prispjele ponude na tenderu za uređenje treće faze obale u Dobroti koje je bio poništen tokom predhodnog postupka.

Na tender se javilo sedam ponuđača čije se ponude kreću od 190 do 230 hiljada eura i ovih dana komisija za vrijednovanje ponuda odabraće najbolju.

Nakon tenderske procedure, vjerujući da više neće biti prolongiranja i žalbenih postupaka, radovi bi trebali da počnu polovinom januara, a rok za završetak je dva ipo mjeseca, pa se očekuje da će do sezone biti završeno ovo šetalište.

Ovo je za Skala radio kazao Rajko Radulović, koordinator za investicije u Morskom dobru.

Na pitanja građana, kada će biti do kraja raščišćen ograđen prostor za jahte i barke sa privremenim objektom, Radulović je kazao da će se i ovaj dio osloboditi čim počnu radovi, jer je riječ o potezu sve do kamenog ogradnog zida Instituta za biologiju mora.

3 KOMENTARI

  1. Baš ću pratit od kad krenu ako krenu konačno do kad će trajati rabota.
    Samo da ne uvatimo početak sezone pa stopirana gradnja, pa prve kiše, pa nema para, pa restrikcije , globalna kriza itd.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].