Tramvaj “Kotor” u Segedu

3
Andrija Popović kod tramvaja "Kotor" u Segedu

Mađarski Seged proslavio je svoj Dan, a svečanosti je prisustvovao potpredsjednik Opštine Kotor Andrija Popović.

Povodom obilježavanja jubileja desetogodišnjice bratimljenja između Kotora i Segeda, jedan od gradskih tramvaja je dobio ime Kotor.

Istovremeno je povodom obilježavanja četrdeset godina bratimljenja Segedina i finskog grada Turka, u promet pušten tramvaj sa njegovim imenom.

Kao i svake godine na segedinskom mostu su se predstavili svi gradovi pobratimi sa svojim promotivnim štandovima na kojima su  dijeljene brošure, informativni materijali i suveniri.

Ove godine, Turistička organizacija Kotor bila je zadužena za promociju ponude našeg grada.

U razgovoru sa gradonačelnikom Segedina dr Laslom Botkom dogovoreno je unaprijeđenje odnosa zbratimljenih gradova, naročito na kulturnom i sportskom planu.

Potpredsjednik Popović iskoristio je priliku za razgovor o početku saradnje sa veoma zainteresovanim kineskim gradom Weinan u Šanksi provinciji, kao i američkim Kembridžom.

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].