Tradicija živi u gradu vjekova

4
kako nalaže tradicija

Kolo i građani Kotora

Tradicionalno kolo Bokeljske mornarice okupilo je brojne Kotorane i goste na pjaci od rive tačno u podne za pozdrav danu od tri fešte.

Mornarica je pozdravila tri praznika koje danas slavi Kotor: Dan Opštine, Aranđelov dan i Gospu od Zdravlja.

Građani Kotora su za Skala radio kazali da Kotor mora imati status grada od posebnog značaja na što obavezuje vjekovna tradicija, prije svega.

Od razvojnih komponenti građani izdvajaju neophodnost izgradnje zaobilaznice oko Kotora, više čistoće i kulturnih programa.

Kolo Bokeljske mornarice
Dorian Kovačić garancija da nema straha za tradiciju

4 KOMENTARI

  1. K Bokeljske mornarice kao i uvjek oličenje elegancije i otmenosti i prefinjenosti, di je naše tradicije sa kojom se ponosimo. Ponosimo se i sa našom Gradonačelnicom koja je oličenje ljudske veličine, prava lavica sa manirima prefinjenosti i visoke elegancije.Raduje me što je dobila predsjednika Parlamenta sa kvalitetima koji dolikuju saradnji na visokom nivou, uz to je otmen i kulturan (za razliku od njegovog predhodnika g-dina Kriš….)
    Pozdrav G-dinu rođenom 21.11 195…..Dobiće “Dobrotsku tortu”
    Pozdrav Svima “Nedaj se INES”

  2. Sretan rodjendan nasem Kotoru, gradu tolerancije, postovanja i uvazavanja vjerskih i kulturnih razlicitosti, gradu prebogatom tradicijom i kulturom, gradu sirokog i iskrenog srca prema svima, GRADU koji je uvijek to bio, i bice uvijek, bez obzira kako ga drugi oznacavali! I ovo divno kolo, trenutak kada se upletu zastave, uvijek u meni probude najdublje emocije, ponos i iskrene aplauze…na ovaj dan, oni su za nijansu jaci. Voljeni moj grade, od srca ti sretan rodjendan!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].