TOP 25 domaća/ex-domaća lista br.50 od 16. do 21.12.2019.

9
Severina

TOP 25 od BR.25 do BR.20

poslušajte pregled od br.25 do br.20

TOP 25 od BR.20 do BR.15

poslušajte pregled od br.20 do br.15

TOP 25 od BR.15 do BR.10

poslušajte pregled od br.15 do br.10

TOP 25 od BR.10 do BR.05

poslušajte pregled od br.10 do br.05

TOP 25 od BR.05 do BR.01

poslušajte pregled od br.05 do br.01

TOP 25 domaća/ex-domaća lista:

Skala radio iz Kotora i Radio Otvorena Mreža BiH

aktuelna lista br. 50

16 – 21. 12. 2019.

25./—/ Pravila Igre – Samo zbog nje

24./—/ Neverne Bebe & Neno Belan – Zajedno

23./—/ Jacques Houdek & Nina Kraljić – Čista umjetnost

22./25/ Marko Škugor – Deset anđela

21./24/ Sandi – Dođe mi

20./14/ Lidija Bačić – Ne daj me

19./13/ Doris Dragović – Brod za nabolje

18./22/ Željko Bebek – Dunavom

17./12/ Luka Basi – Meta

16./23/ Lidija Bačić & Joy – Romeo i Julija

15./10/ Vlado Kalember & Srebrna krila – Je li ti žao zbog nas

14./09/ Crvena Jabuka – Pijane noći

13./20/ Goran Karan – Za generaciju

12./18/ Ivan Zak – Milion

11./08/ Pavel – Samo da jutro ne dočekam sama

10./17/ Klapa Rišpet – Kada ljubav dvije duše spoji

09./07/ Dalmatino – Sanjaj

08./15/ Danijela Martinović – Čovjek bez adrese

07./04/ David Temelkov – Čuvaj me Bože

06./06/ Buđenje – Ne možeš ti

05./03/ Tony Cetinski – Čudu se nadam uzalud

04./11/ Massimo – Jedan potez previše

03./05/ Tragovi – Na staroj adresi

02./01/ Franka – Sve dok sanjaš

01./02/ Severina – Rođeno moje

TOP 25 domaća/ex-domaća lista: Skala radio i Radio Otvorena Mreža BiH

Skala radio: ponedjeljak – petak u 09.30 (reprize u 18.05 i u 23 sata)

Radio Otvorena Mreža BiH: ponedjeljak – petak u 14 sati

ponedjeljak br.25 – br.20
utorak br.20 – br.15
srijeda br.15 – br.10
četvrtak br.10 – br.05
petak br.05 – br.01

Uređuje i vodi: Brane Knezović

9 KOMENTARI

 1. Br.1 Jedan potez previše.Glasam za pesme čovjek bez adrese,milion,za generaciju,Romeo i Julija,Dunavom,zajedno,samo zbog nje,ćiribu ćiriba,bijele zastave.A protiv pesama čudu se nadam uzalud,ne možeš ti,čuvaj me Bože,kada ljubav dvije duše spoji,samo da jutro ne dočekam sama,dođe mi,deset anđela,čista umjetost,poljubi me sad.Noviteti ne kapiram,godine,prvi se pamti,pomiče se sat,nije pošteno,emotivno miniran,taksi,ratujem s tugom.
  Što se tiče godišnje liste glasam za Ivana Zaka,Hari Mata Hari,Lille,Srebrna krila,Aleksandru Radović.

 2. Br.1 Jedan potez previše.Glasam za pesme čovjek bez adrese,milion,za generaciju,Romeo i Julija,Dunavom,zajedno,samo zbog nje,ćiribu ćiriba,bijele zastave.A protiv pesama čudu se nadam uzalud,ne možeš ti,čuvaj me Bože,kada ljubav dvije duše spoji,samo da jutro ne dočekam sama,dođe mi,deset anđela,čista umjetost,poljubi me sad.Noviteti ne kapiram,godine,prvi se pamti,pomiče se sat,nije pošteno,emotivno miniran,taksi,ratujem s tugom.
  Što se tiče godišnje liste glasam za Ivana Zaka,Hari Mata Hari,Lille,Srebrna krila,Aleksandru Radović

 3. Br.1 Jedan potez previše.Glasam za pesme čovjek bez adrese,milion,za generaciju,Romeo i Julija,Dunavom,zajedno,samo zbog nje.A protiv pesama čudu se nadam uzalud,ne možeš ti,čuvaj me Bože,kada ljubav dvije duše spoji,samo da jutro ne dočekam sama,meta,dođe mi,deset anđela,čista umjetnost. Noviteti ne kapiram,godine,bijele zastave,ćiribu ćiriba,prvi se pamti,pomiče se sat,nije pošteno,emotivno miniran,taksi,ratujem s tugom
  Godišnja lista:Ivan Zak,Lidija Bačić Lille,Hari Mata Hari,Srebrna Krila,Aleksandra Radović,…

 4. Br.1 Jedan potez previše.Glasam za pesme čovjek bez adrese,milion,za generaciju,Romeo i Julija,Dunavom,zajedno,samo zbog nje.A protiv pesama čudu se nadam uzalud,ne možeš ti,čuvaj me Bože,kada ljubav dvije duše spoji,samo da jutro ne dočekam sama,meta,dođe mi,deset anđela,čista umjetnost. Noviteti ne kapiram,godine,bijele zastave,ćiribu ćiriba,prvi se pamti,pomiče se sat,nije pošteno,emotivno miniran,taksi,ratujem s tugom.
  Godišnja lista:Ivan Zak,Lidija Bačić Lille,Hari Mata Hari,Srebrna Krila,Aleksandra Radović,…

 5. Br.1 Jedan potez previše.Glasam za pesme čovjek bez adrese,milion,za generaciju,Romeo i Julija,Dunavom,zajedno,samo zbog nje.A protiv pesama čudu se nadam uzalud,ne možeš ti,čuvaj me Bože,kada ljubav dvije duše spoji,samo da jutro ne dočekam sama,meta,dođe mi,deset anđela,čista umjetnost.
  Noviteti ne kapiram,godine,bijele zastave,ćiribu ćiriba,prvi se pamti,pomiče se sat,nije pošteno,emotivno miniran,taksi,ratujem s tugom.
  Na godišnju listu obavezno da dođu Ivan Zak,Lidija Bačić Lille,Hari Mata Hari,Vlado Kalember i Srebrna krila i Aleksandra Radović.

 6. Br.1 Jedan potez previše.Glasam za pesme čovjek bez adrese,milion,za generaciju,Romeo i Julija,Dunavom,zajedno,samo zbog nje.A protiv pesama čudu se nadam uzalud,ne možeš ti,čuvaj me Bože,kada ljubav dvije duše spoji,samo da jutro ne dočekam sama,meta,dođe mi,deset anđela,čista umjetnost.
  Noviteti ne kapiram,godine,bijele zastave,ćiribu ćiriba,prvi se pamti,pomiče se sat,nije pošteno,emotivno miniran,taksi,ratujem s tugom.
  Na godišnju listu obavezno da dođu Ivan Zak,Lidija Bačić Lille,Hari Mata Hari,Vlado Kalember i Srebrna krila i Aleksandra Radović

 7. Br.1 Jedan potez previše.Glasam za pesme čovjek bez adrese,milion,za generaciju,Romeo i Julija,Dunavom,zajedno,samo zbog nje.A protiv pesama čudu se nadam uzalud,ne možeš ti,čuvaj me Bože,kada ljubav dvije duše spoji,samo da jutro ne dočekam sama,meta,dođe mi,deset anđela,čista umjetnost.
  Noviteti ne kapiram,godine,bijele zastave,ćiribu ćiriba,prvi se pamti,pomiče se sat,nije pošteno,emotivno miniran,taksi,ratujem s tugom(Nina Badrić).
  Na godišnju listu obavezno da dođu Ivan Zak,Lidija Bačić Lille,Hari Mata Hari,Vlado Kalember i Srebrna krila i Aleksandra Radović

 8. Br.1 Jedan potez previše.Glasam za pesme čovjek bez adrese,milion,za generaciju,Romeo i Julija,Dunavom,zajedno,samo zbog nje.A protiv pesama čudu se nadam uzalud,ne možeš ti,čuvaj me Bože,kada ljubav dvije duše spoji,samo da jutro ne dočekam sama,meta,dođe mi,deset anđela,čista umjetnost. Noviteti ne kapiram,godine,bijele zastave,ćiribu ćiriba,prvi se pamti,pomiče se sat,nije pošteno,emotivno miniran,taksi.Obavezno da na godišnju listu dođu Ivan Zak,Lille,Hari Mata Hari,Srebrna krila(I to na vrh!) i Aleksandra Radović

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].