TOP 25 domaća/ex-domaća lista br.35 od 31.08. do 05.09.2020.

12
Magazin

TOP 25 od BR.25 do BR.20

poslušajte pregled od br.25 do br.20

TOP 25 od BR.20 do BR.15

poslušajte pregled od br.20 do br.15

TOP 25 od BR.15 do BR.10

poslušajte pregled od br.15 do br.10

TOP 25 od BR.10 do BR.05

poslušajte pregled od br.10 do br.05

TOP 25 od BR.05 dp BR.01

poslušajte pregled od br.05 do br.01

TOP 25 domaća/ex-domaća lista:

Skala radio iz Kotora i Radio Otvorena Mreža BiH

aktuelna lista br. 35

31. 08 – 05. 09. 2020.

25./—/ Alen Nižetić – Samo mi se javi

24./—/ Mia – Sretan put

23./—/ Domenica – Zovi

22./25/ Crvena Jabuka – Meni više ništa ne treba

21./15/ Pravila Igre – Usne od šećera

20./24/ Jelena Tomašević – Diraj mi usne

19./14/ Dominik Novinc & Tedi Spalato – Srodni spoj

18./23/ Jacques Houdek – Moj najveći strah

17./22/ Franka – Prvi osjećaj

16./12/ Daria Hodnik – Srce od stakla

15./19/ Sergej Ćetković – Vratile se ptice

14./10/ Luka Nižetić & Klapa Kampanel – Ae

13./16/ Ivana Kovač – Neće zlato na mene

12./07/ Massimo – Mali krug velikih ljudi

11./17/ Marko Tolja – O tebi ovisan

10./08/ Tomislav Bralić & Klapa Intrade – Ostajem tu

09./11/ Ivan Zak – Ja ti se kunem

08./06/ Giuliano – Pjeva mi se ali nemam s kim

07./13/ Ansambl Toć – Pravac Kotor

06./03/ Klapa Rišpet – Maka maka

05./09/ The Frajle – Voli me godinama

04./04/ Damir Kedžo – Nedodirljiva

03./02/ Goran Karan – Dugo nisam bio mlad

02./05/ Neno Belan & Zorana – Čarobna stvar

01./01/ Magazin – Samo da se zna (Jaka sam ti ja)

TOP 25 domaća/ex-domaća lista: Skala radio i Radio Otvorena Mreža BiH

Skala radio: ponedjeljak – petak u 09.30 (reprize u 18.05 i u 23 sata)

Radio Otvorena Mreža BiH: ponedjeljak – petak u 14 sati

ponedjeljak br.25 – br.20
utorak br.20 – br.15
srijeda br.15 – br.10
četvrtak br.10 – br.05
petak br.05 – br.01

Uređuje i vodi: Brane Knezović

12 KOMENTARI

 1. Br.1 Ja ti se kunem.Glasam za pesme neće zlato na mene,prvi osjećaj,diraj mi usne,meni ništa više ne treba,zovi,sretan put,učini me sretnim,samo mi se javi.A protiv pesama čarobna stvar,vratile se ptice,maka maka,o tebi ovisan,doza.Noviteti hvala,apsolutno,moje,gledaj me u oči,fali meni ona,samo jedna je Dalmacija .

 2. Br.1 Ja ti se kunem.Glasam za pesme neće zlato na mene,prvi osjećaj,diraj mi usne,meni ništa više ne treba,zovi,sretan put,učini me sretnim,samo mi se javi.A protiv pesama čarobna stvar,vratile se ptice,maka maka,o tebi ovisan,doza.Noviteti hvala,apsolutno,moje,gledaj me u oči,fali meni ona,samo jedna je Dalmacija

 3. Br.1 Ja ti se kunem.Glasam za pesme neće zlato na mene,prvi osjećaj,diraj mi usne,meni ništa više ne treba,zovi,sretan put,učini me sretnim,samo mi se javi.A protiv pesama čarobna stvar,vratile se ptice,maka maka,o tebi ovisan,doza.Noviteti hvala,apsolutno,moje,gledaj me u oči,fali meni ona,samo jedna je Dalmacija.

 4. Br.1 Ja ti se kunem.Glasam za pesme neće zlato na mene,prvi osjećaj,diraj mi usne,meni ništa više ne treba,zovi,sretan put,učini me sretnim,samo mi se javi.A protiv pesama čarobna stvar,vratile se ptice,maka maka,o tebi ovisan,doza.Noviteti hvala,apsolutno,moje,gledaj me u oči,fali meni ona,samo jedna je Dalmacija.Što se tiče tri pesme koje ne emitujete nadam se da se glasovi za njih računaju u slučaju da počnete.

 5. Br.1 Ja ti se kunem.Glasam za pesme voli me godinama,neće zlato na mene,prvi osjećaj,diraj mi usne,meni ništa više ne treba,zovi,sretan put,učini me sretnim,samo mi se javi.A protiv pesama čarobna stvar,vratile se ptice,maka maka,o tebi ovisan,doza.Noviteti pazl,hvala,ponovo,apsolutno,radi radi radi,moje,fali meni ona,gledaj me u oči,samo jedna je Dalmacija.

  • Hvala na glasovima i predlozima. Pjesme Pazi, Ponovo i Radi radi radi se ne emituju na našem radiju. Hvala

 6. Br.1 Ja ti se kunem.Glasam za pesme voli me godinama,neće zlato na mene,prvi osjećaj,diraj mi usne,meni ništa više ne treba,zovi,sretan put,učini me sretnim,samo mi se javi.A protiv pesama čarobna stvar,vratile se ptice,maka maka,o tebi ovisan,doza.Noviteti pazl,hvala,ponovo,apsolutno,radi radi radi,moje,fali meni ona,gledaj me u oči,samo jedna je Dalmacija .

 7. Br.1 Ja ti se kunem.Glasam za pesme voli me godinama,neće zlato na mene,prvi osjećaj,diraj mi usne,meni ništa više ne treba,zovi,sretan put,učini me sretnim,samo mi se javi.A protiv pesama čarobna stvar,vratile se ptice,maka maka,o tebi ovisan,doza.Noviteti pazl,hvala,ponovo,apsolutno,radi radi radi,moje,fali meni ona,gledaj me u oči,samo jedna je Dalmacija

 8. Br.1 Ja ti se kunem.Glasam za pesme voli me godinama,neće zlato na mene,prvi osjećaj,diraj mi usne,meni ništa više ne treba,zovi,sretan put,učini me sretnim,samo mi se javi.A protiv pesama čarobna stvar,maka maka,vratile se ptice,o tebi ovisan,doza.Noviteti pazl,hvala,ponovo,apsolutno,radi radi radi,moje,fali meni ona,gledaj me u oči,samo jedna je Dalmacija

 9. Br.1 Ja ti se kunem.Glasam za pesme voli me godinama,neće zlato na mene,prvi osjećaj,diraj mi usne,meni ništa više ne treba,zovi,sretan put,učini me sretnim,samo mi se javi.A protiv pesama čarobna stvar,maka maka,vratile se ptice,o tebi ovisan,doza.Noviteti pazl,hvala,ponovo,apsolutno,radi radi radi,moje,fali meni ona,gledaj me u oči,samo jedna je Dalmacija.

 10. Br.1 Ja ti se kunem.Glasam za pesme voli me godinama,neće zlato na mene,prvi osjećaj,diraj mi usne,meni ništa više ne treba,zovi,sretan put,učini me sretnim,samo mi se javi.A protiv pesama čarobna stvar,maka maka,vratile se ptice,o tebi ovisan,doza.Noviteti pazl,hvala,ponovo,apsolutno,radi radi radi,moje,fali meni ona,gledaj me u oči

 11. Br.1 Ja ti se kunem.Glasam za pesme voli me godinama,neće zlato na mene,prvi osjećaj,diraj mi usne,meni ništa više ne treba,zovi,sretan put,učini me sretnim,samo mi se javi.A protiv pesama čarobna stvar,maka maka,vratile se ptice,o tebi ovisan,doza.Noviteti pazl,hvala,ponovo,apsolutno,radi radi radi,moje,fali meni ona,gledaj me u oči.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].