TO Kotor se priprema za predstojeće sajamske aktivnosti

0
Kotor

Mirza Krcić

Mirza Krcić

U kotorskoj Turističkoj organizaciji prvi mjesec Nove godine rezervisan je za pripremu izvještaja za Skupštinu i predstojeće sajamske aktivnosti.

Krajem januara je sajam u Bratislavi, a u februaru u Beogradu, Pragu i Budimpešti na kojima će turistički poslenici iz Kotora zajedno nastupiti sa kolegama iz lokalnih turističkih organizacija Crnogorskog primorja i Nacionalne turističke organizacije, kazao je za Skala radio Mirza Krcić, direktor Turističke organizacije Kotor.

Za mart, Krcić najavljuje i učešće na kruzing sajmu u Majamiju u saradnji sa Lukom Kotor kao i prošle godine, a u aprilu turistički sajam će biti u Novom Sadu.

To su aktivnosti koje TO Kotor očekuju u predsezoni, kao i štampanje novog propagandnog materijala kojemu prethode dogovori sa svim privatnim izdavaocima smještaja na području kotorske opštine.

U planu je reizdanje gastro vodiča i kataloga smještaja sa novim, svježijim i potpunijim informacijama.

Pored 11 svjetskih jezika zastupljenih u mapama grada, biće još tri kineski, malezijski i bugarski jezik.

Takođe će se doštampavati, to jest nasnimiti promotivni nagrađeni film “Kotor za sva doba”, reditelja Dušana Vulekovića, koji će se dijeliti na sajmovima i festivalima na kojima se prikazuju turistički promotivni filmovi, zaključio je Krcić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].