TO Kotor nastavlja sa promotivnim aktivnostima u Skandinaviji, Berlinu i Moskvi

1
Kotor

Dragana Samardžić

Dragana Samardžić

Posljednih mjeseci u Turističkoj organizaciji Kotor u toku su intezivne promotivne, prije svega sajamske aktivnosti.

Osim na sajmovima na kojima je već duže vrijeme kontinuirano prisutna, TO Kotor se nastoji predstaviti i na nekim novim tržištima.

Proteklih dana turistički poslenici Kotora su boravili na sajmu u Herningu u Danskoj, gdje su se predstavili zajedno sa kolegama iz Nacionalne turističke organizacije, lokalne TO Bar i predstavnicima turističke privrede, kazala je za Skala radio Dragana Samardžić, iz TO Kotor.

Ovo je ujedno i najveći turistički sajam u Danskoj na kojem je učestvovalo preko hiljadu izlagača izviše od 113 zemalja svijeta.

Tokom trodnevnog trajanja ovog sajma zabilježeno je preko 60.000 posjetilaca.

S obzirom da se Crna Gora na ovom sajmu prvi put predstavlja, to se ne mogu odmah očekivati rezultati, ali Danci znaju za našu državu i interesuju se za cijene smještaja izvan pansionske ponude, kazala je Samardžićeva.

“Oni su posebno zainteresovani za kampove i veoma vole boravak u prirodi. Ukoliko se realizuju planovi vezanani sa frekfentniji avio saobraćaj, možemo očekivati porast broja turista sa ovog tržišta”, navela je ona.

TO Kotor će nastaviti sa poromotivnim aktivnostima vezano za tržište Skandinavije, organizacijom studijskih boravaka novinara i tur operatora u saradnji sa NTO Crne Gore.

Od 9. do 13 marta slijede sajamski nastupi TO Kotor u Berlinu koji je najveća svjetska turistička berza i mjesto gdje se mora u kontinuitetu  nastupiti, a nakon Berlina slijedi sajam u Moskvi koji se održava od 23. do 26. marta.

U drugom kvartalu su sajmovi u baltičkim zemljama na kojima će TO Kotor učestvovati posredno, distribucijom promotivnog materijala, zaključila je Samardžićeva.

1 KOMENTAR

  1. Ne treba vam oditi u Moskvu! Ostanite tu i tu reklamirajte Crnu Goru? Jerbo vođen ima više Rusa-nego što će gi biti u Moskvu-na prestojeći pindžur….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].