Tmurni ljekar kotorske Opšte bolnice u doba korone

14
Dr Goran Jovanović – Timur Tmurni

Dok se naši ljekari i medicinsko osoblje danonoćno bore sa najstrašnijom pošasti koja je zahvatila čovječanostvo, ima na žalost i onih dokonih, poput dr Gorana Jovanovića koji se potpisuje kao dr Timur Tmurni.

Nakon objave teksta na portalu Skala radija „Dr Jovanović tvrdi da je 4 dežurstva radio bez maski, direktor, prim. dr Ilić da je sve urađeno da se zaštite ljekari i osoblje kotorske bolnice“, na fejbuku se ponovo prije dva dana oglasio dr Goran Jovanović, alijas Timur Tmurni.

Ovaj ljekar, zaposlen u kotorskoj Opštoj bolnici, iznio je sijaset laži i uvreda na račun Skala radija i uposlenika te medijske kuće. Na to se ne bi osvrćali da on nije zaposlen u uglednoj zdravstvenoj ustanovi sa dugom tradicijom, kakva je kotorska bolnica. Njegovim ponašanjem i stručnošću bi morali da se pozabave oni koji su mu nadređeni, jer kotorska Opšta bolnica nije vlasništo pojedinaca koji u njoj rade, ili njom rukovode na lokalnom i državnom nivou.

Pomenuti ljekar je, u tekstu koji je objavio na fejsbuku, bezočno slagao da je Skala radio zloupotrijebio njegov ironični FB post kako bi targetirao prim. dr Ivana Ilića, direktora, kako je napisao, njegove bolnice. Da nije njegova, to znamo svi, ali da se ponaša kao da jeste njegova, i to znamo. Na kraju, zar ovakvo ponašanje to ne objašnjava na najbolji način.

Tekst koji je dr Jovanović Tmurni objavio u vezi sa nedostatkom zaštitne opreme Skala je doslovno prenio i postavio original sa FB, bez ijedne jedine redakcijske intervencije. Svako slovo je autorovo. Nećemo analizirati da li se dr Jovanović uplašio onoga što je objavio, pa požurio da lažima opovrgne sam sebe, jer je svakome ko je čitao tekst na Skali jasno da je novinarska ekipa korektno i profesionalno odradila svoj posao, cijeneći da javnost ima pravo da zna da li je dr Jovanović Tmurni bio izložen mogućoj zarazi od koronavirusa usljed nedostatka zaštitne opreme, kako je sam napisao. Ništa više od toga. To je samo bio razlog da pitamo za pojašnjenje direktora kotorske bolnice prim. dr Ivana Ilića. Dobili smo odgovor koji je doslovice objavljen bez bilo kakvog novinarskog komentara koji bi mogao da insinuira na nešto drugačije u odnosu na sam odgovor direktora Ilića. Nakon našeg objavljenog teksta, jasno je da Timur nije bio zadovoljan sobom, doduše s razlogom, i da ga je to ražestilo da se obruši na Skalu i njegove zaposlene po ko zna koji put.

Nama iz Skale, naviknutima na ovakve česte prostačke i nevaspitane izlete dr Timura, ipak nije jasno zbog čega menadžment kotorske Opšte bolnice ćuti kada on vrijeđa otvoreno dr Brunu Lončarević, uglednog člana kolektiva bolnice, nazivajući je dr Brunhilda “Brunda” Lončarević, koja je, kako je napisao, kandidatkinja za DPS Akademiju, za predmet političko preletanje, i to samo zbog toga što mu politički ne odgovara.

Nakon podrške koju je svom partijskom kolegi Tmurnom napisao u komentaru ispod teksta Vladimir V. Jokić, smijenjeni predsjednik Opštine Kotor i sada aktuelni predsjednik kotorskih Demokrata, jasno je i to da ovakvo besprizorno ponašenje ljekara kotorske bolnice ima punu podršku kotorskih Demokrata.

A evo što je Jokić napisao drugu Timuru: A što rade naši prijatelji dobri, nekako bi da te sklone sa posla, da oni malo rukovode bolnicom i zdravljem, misle da se titula doktora dobija na DPS Akademiji, a ne na fakultetu.

Nije škola pojata.

A evo čime se bavi ljekar Opšte bolnice Kotor nesmetano, dok se njegovim kolegama i medicinskom osoblju širom svijeta aplaudira za svakodnevnu i bespoštednu borbu protiv koronavirusa.

Procijenite sami.

14 KOMENTARI

 1. Timure radi malo!!!
  Tvoje kolege skapavaju u časnom poslu doktora.
  Ti laješ na neistomišljenike i vrijeđaš ljude,novinare i medije.
  Vakciniši se protiv bjesnila.

 2. Izvini me moja Skalo-danas je Velji petak-oslabio je kompri fogo..ali nije “vrijeme-napada na nedužne- krivice”? Dakle na Opštu bolnicu u Kotor-zbog ponašanja njenog doktora-ISPITANOG I PROVJRENOG MEDICINSKOG ZNANJA-SA TITULOM DOKTORA SPECIJALISTE-SA UREDNOM ZAVRŠENOM SPECIJALIZACIJOM-KONTAM “BREZ POTVRDE-KOJOJ PARTIJI PRIPADA? JER AKO JE TAKO-ONDA JA I MNOGI OSTALI GRAĐNI-TREBA DA BJEŽIMO-emigriramo NA ZAPAD DA BI NAS REGLEDALI DOKTORI SPECIJALISTI-ANTI PROTIVNI -POLITICI KOJA RAZARA TKVIO OVE NAŠE MALECKE KOLONIZRANE KORONACIRKUS-LABORATORIJSKI PREPRAVLJENe IZ SOCIJALIZMA U KAPITALIZAM-ČITAJ :” sa nasadom” VIRUSPLJAČKE NARODNE MUKE-PO TRADICIJI DA I “ZEC/KA I VAZDA/ NA SIROTINJU DIŽE-ŠPANJOLET-A DRAGA NEKA DIMI..KAO KALDAJA BREZ GARBUNA”….?

  I DA ZAKLJUČIM SA “NIJE ŠKOLA POJATA”-PUNA ČOBANA-BREZ.BLAGA..I POLOŽENOG STRUČNOG-DRŽAVNOG ISPITA-PROVJERA ZNANJA…U SPECIJALIZOVANIM ŠKOLICAMA-REDŠKOLSKOG VASPITANJA-“OBRAZ OVANJA”-U USLOVIMA NEMAJA DOVOLJNO JASLICA-ĐE ĐECA UČE DA PROGOVORE I PROHODAJU? ZATO SMO TU ĐE SMO?!…ĐE NAS JE TITO-KAO RATNU SIROČAD- OSTAVIO SVIBNJA.1980 GODINE?
  I DA ZAKLJUČIM-“NE MORA ČOVJEK PROHODATI-ALI PROGOORITI MORA-AKO MISLI SEBI I SVOM POTOMSTVU DOBRO-A SVOJOJ DOMOVINI NAPREDAK..ULASKOM U CIVILIZACIJU.KOJA JE OD NAS PODALEKO-U TRI DIMENZIJE..”trupom-nogama-bez glave…”?

   • To ti je jordanizaciha Jolova!
    On je večernje škole učio!
    Sa otvaračem konzervi i zatvaračem puške i šatorskim krilom!
    Pitaj ga đe su tajne municione i
    ostale komore?

    • …NEKO U VEČERNJE ŠK0LE-A NEKO KA TI GUDINU-“ĐECA PATRIOTA”-DRITO U VEČERNJE PLJAČKE-KRAĐE DRUŠTVENE IMOVINE…DUGO LI VAM TRAJAŠE 1945-1999 GODINE-SVE ZA SPAS SRPSTVA I I IZGUBLENOG KOSOVA-ZA NAVIEK…TAKO VAM JE TO GUDINI(PERO gurdič I STALI GUDINI OLITI RASICE)…!!!

 3. Drug Timur je ponos Grada. Ko to ne razumije taj je slabo upoznat. U ovom gradu ima mnogih koji cijene druga Tmurnog Timira, našeg Rusa, ali takvi ne posjećuju ovaj portal. Bez uvrede za bilo koga.

  • Druže Timurov a što si ti na ovaj portal Skalin ?
   Nego kad već jesi ajde da povedemo kampanju preko Skale:TIMURA ZA PREDSJEDNIKA OPSTINE KOTOR

   • ..valda ne mislite-da bi doktora Jovanovića-TREBALO uputiti da zAvrši SPECIJALIZACIJU -ZA KLINIČKOG PSIHOLOGA”-KOJI BI BRINUO O KANDIDATIMA ZA PREŠEDNIKA OPŠTINE KOTOR..KOJIMA NIJE SU POTREBNI PSHIJATRI NEGO DOKTORI SPECIJALISTI ZA TRASPLATACJU-GLAVE OLTI MOŽDANA -KOMPLET SA JEZIKOM?!Bar dosadašnja praksa to ište-pokazuje…!!!

 4. Ja ne razumijem zašto se ovakvim ljudima daje medijska pažnja i mi onda na njih trošimo baterije, vrijeme itd… Svi u Kotoru znaju ko je dotični doktor !!!

 5. Da ti imaš što činjet manje bi baljezgao .
  Znaš koliko bi mi seczadržao na rabotu da sam ti ja direktor

 6. Da te pitam Tiki,viđi brate
  A što si promijenio dugogodisnji nadimak Rus u Timur .
  Bolje bi prošo da si ostao Rus.

 7. Timure
  Smore!
  Ajde malo pajki.
  Ko te to toliko zaj i reko ti da si čudo?
  Ruga ti se pristojan svijet.

 8. Zna li ovaj doktor da mu mnoge kolege dolaze i sarađuju sa štala smradijom…sram ga bilo ako on uopšte ima stida.
  A zna li za koga je štala?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].