Tivat World festival 2020.

0

 

Četvrti Tivat World festival na ljetnjoj pozornici u Tivtu održaće se u petak 11, subotu 12. i nedjelju 13. septembra.

S obzirom na uslove epidemije program je koncipiran tako da je fokus na domaće umjetnike. Festival je za ove četiri godine posjetilo preko trideset bendova iz svijeta, a prošle godine festival je dobio nagradu WBA za najbolju manifestaciju u Crnoj Gori koju dodjeljuje Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.

Ove godine program će biti upriličen na tri mjesta u toku jedne festivalske večeri i to guvno na Obali maršala Tita, zatim ljetnja pozornica Centra za kulturu Tivat i DJ stage u plaznom baru Verige.

Program na tivatskoj rivi otvaraju učenici Muzičke škole Tivat u 19 sati, zatim u 20 sati na ljetnjoj pozornici nastupa prvog dana klapa Jadran, drugog dana Crnogorski simfonijski orkestar u saradnji sa Muzičkim centrom Crne Gore. Numere koje ćemo slušati na ovom koncertu su iz cijelog svijeta kao i crnogorska numera naše sugrađanke Nine Perović, a treće veče na ljetnjoj pozornici ugostićemo kvartet Nuova sa Petrom Dobričaninom.

Na trećoj lokaciji plažnog bara Verige, svako veče od 22 sata nastupaće domaći DJ-evi i to prvog dana DJ Bodzie, drugog MR Goja, a trećeg DJ Mono.

“Raduje nas činjenica da smo ove godine napravili saradnju sa još nekoliko autoritativnih institucija, a to su Ministarstvo kulture Crne Gore, Muzički centar Crne Gore, Centar za kulturu Tivat i JU Muzička škola Tivat” izjavio je direktor festivala Dalibor Ševaljević.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].