Terase kafića u starom gradu uglavnom izlaze iz gabarita, zvučnici unutra, a suncobrani čekaju novi Urbanistički plan

4
Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Opštinska komunalna policija, na osnovu dogovora sa ugostiteljima starog grada, ovih dana će nastaviti kontrolu gabarita terasa i njihovog obilježavanja novim piketima.

Nosioci ovih aktivnosti su Direkcija za izgradnju Kotora i Sekretarijat za urbanizam koji treba da piketiraju terase po rješenjima, kazao je za Skala radio Zoran Vučinović, načelnik Komunalne policije.

Ova policija je kontrolom prije osam dana utvrdila da gabariti terasa ispred ugostiteljskih objekata u starom gradu nijesu u skladu sa postojećim rješenjima.

Komunalna policija predlaže Direkciji i Urbanizmu da bi se za granične pikete mogla koristiti kamena pila, kako bi se lakše moglo pratiti eventualno odstupanje od zakona, pomjeranjem terasa.

Takođe je na sastanku sa ugostiteljima dogovoreno da svi zvučnici koji se nalaze van objekata budu uklonjeni, a da se postojeći mobilijar, suncobrani, stolovi i stolice ne uklanjaju do donošenja novog Urbanističkog plana starog grada, koji će donijeti pravila u duhu grada koji je pod zaštitom UNESCO-a, rekao je Vučinović.

4 KOMENTARI

  1. Po repu , pa će s e umiriti kao što su već kao bube kad ih rebneš po džepu.
    Evo Kolonija i bez njih održa koncert.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].