Tenderi zaustavili uređenje šetališta u Dobroti

7
Svako se na svakoga zali

Rajko Radulović

Rajko Radulović

Druga faza uređenja šetališta u Dobroti od supermarketa “Ela” do Instituta za biologiju mora nakon uklanjanja brojnih privremenih   objekata kojim se  otvorio prostor za nesmetan početak posla i dalje čeka izvođača radova.

Nakon dva neuspjela tendera, još uvijek nije okončana procedura za pravosnažni izbor izvođača jer su svi ponuđači sa dosadašnjih tendera uložili žalbe.

Ovaj postupak je kod komisije za Javne nabavke u Podgorici, kako kaže Rajko Radulović, koordinator za investicije u Morskom dobru.

Posao se odugovlači, ali ne krivicom Morskog dobra, jer pravo žalbe imaju svi ponuđači, kaže Radulović.

On vjeruje da će se ovaj posao kod komisije u Podgorici okončati brzo izborom pravosnažnog izvođača, kako bi počelo uređenje ovog dijela Dobrote.

7 KOMENTARI

  1. E,lijepo.Dabogda ovako svoju kuću gradili.Čeka se da se riješe žalbe na tender,a žalbe riješava Podgorica.Pitaju li oni nas kad prave zaobilaznice,kružne tokove,itd?
    Da ponovim,dabogda ovako Podgoricu gradili,j….a ih ona.

  2. Optina je srušila i pekartu i malu pijacu i bife i opet ništa . Može li ko narediti Morskome zlu da počne ovo iako zbore da oni nijesu krivi nego na tender da se žale, Do kada , na prvi šupljega.

  3. Vidim lijepo da od ove rabote nema ništa. Znači može tako dvije iljade godina, žalbe, molbe, tenderi itd.

  4. E sada onaj veliki parapet na tom dijelu obale, koji vise nema nikakve svrhe tamo gdje je nekada odvajao put od mora , sada moze da se iskoristi i pokrpi svi oni pokradeni parapeti po Dobroti Mulu i Prčanju.
    To je dobar klesani kamen a zaista tu vise nam nikakvu svrhu, bar ne u onoj visini.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].