Svi na banj – humanitarno takmičenje u plivanju štafeta

0

Dika Saveljić

Dijana Dika Saveljić

Humanitarno gradsko takmičenje u plivanju štafeta “Svi na banj III”, u organizaciji Aerobik kluba “Aspida” i Vaterpolo kluba  “Primorac” održaće se u nedjelju 23. avgusta na otvorenom bazenu u Kotoru, najavila je za Skala radio Dijana Dika Saveljić.

Sav prihod od ulaznica koje koštaju 2 eura i 2,5 eura – koje doniraju učesnici, namjenjen je Udruženju paraplegičara Kotor.

“Ovom humanitarnom takmičenju odazvalo se 155 sponzora iz Kotora, Tivta i Budve, od čega je za učesnike predviđena papalada – ala maka i ćapavanje pršuta, dok je za publiku obezbjeđeno 110 nagrada. Ove godine prijavljeno je 116 šafeta”, navela je ona.

Takmičenje za najmlađe počinje u 15, a za starije u 17 sati.

Najmlađi učesnik ima 4, a najstariji 71 godinu i za njih su obezbjeđeni pehari, kazala je Dijana Saveljić, vlasnica Aerobik kluba “Aspida”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].