Sve raspoložive snage iz kotorske opštine na terenu

0
Krivošije pod snijegom

Marija Ćatović

Marija Ćatović

Postupajući po naredbi Vlade o proglašenju vanrednog stanja u Crnoj Gori, sinoć je zasjedao opštinski štab za vanredne situacije, kojim je predsjedavala Marija Ćatović, gradonačelnica Kotora.

“Za 50 odsto smanjena je javna rasvjeta u Kotoru, što doprinosi uštedi struje, a takođe su na usluzi za pomoć 3 dežurna telefona i to telefon optinske službe zaštite i spašavanja, potpredsjednika opštine Kotor i policije”, kazala je za Skala radio gradonačelnica Ćatović.

Ona je podsjetila na pomoć koju je kotorska opština ovih dana uputila Šavniku i kazala da će i ubuduće, shodno raspoloživim sredstvima, pomagati onima kojima su sredstva najpotrebnija.

Danas je Cetinju upućen kamion za čišćenje, a u našoj opštini zbog velike količine sniježnih padavina ugroženo je područje Dragalja, Gornjih i Donjih Krivošija.

Tamo se jedva probijaju kotorski vatrogasci i dobrooljci iz Perasta, a pet mašina konstantno radi na raščišćavanju puteva.

Prema riječima Ćatovićeve, vatrogasci će pomoći radnicima elektroditsribucije da uspostave struju koje nema na Dragalju.

Oni čiste krovove kuća koji su pod snijegom i prijete obrušavanju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].