Sve je lako kad si mlad

5
ispred glavnih gradskih vrata u Kotoru

Akcija mladih

sa akcije mladih

Povodom Međunarodnog dana mladih, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor u organizaciji Omladinskog kluba Kotor, danas je na programu foto akcija”Kad si mlad”.

U ovoj akciji mladi po svom izboru dovršavaju rečenicu “kad si mlad…..” i sa svojom porukom se fotografišu za facebook stranicu Omladinskog kluba Kotor.

Madalena Jovanović, kordinatorka za omladinsku politiku u Sekretarijatu za kulturu, sport i društvene djelatnosti je podsjetila na ostale sadržaje i izdvojila vožnju brodićem za volontere u 10 sati koji će krstariti Bokokotorskim zalivom, a koji će upriličiti Sekretarijat za kulturu.

U podne je prva nacionalna video konferencija za mlade, gdje će se predstavnici Omladinskog kluba na internetu sastati sa ostalim klubovima iz Crne Gore i dogovoriti međusobnu saradnju.

Veče je rezervisano za muzički program u kom nastupaju mladi kotorski bendovi Škovacijera u 20 sati i Organik Trio u 22 sata.

Svi posjetioci će imati priliku da na Pjaci od kina uživaju u muzici koja odiše omladinskom energijom i duhom Boke Kotorske.

Ove aktivnosti podržava i opštinska Kancelarija za prevenciju narkomanije, bolesti zavisnosti i rizičnih ponašanja, a ove godine je po riječima sociološkinje Snežane Stevović Janković akcenat na omladinskom klubu Kotor.

Ona s početkom nove školske godine najavljuje brojne zanimljive projkete za mlade i zdrave stilove življenja.

Oslušnuli smo mlade koji su akciju sprovodili na glavnim gradskim vratima i na rečenicu “kad si mlad” dopisivali svoje poruke kao što su “kupuješ u Paradiso” ili “sve je lako kad si mlad”,”kradeš komšiji mandarine”.

5 KOMENTARI

 1. Moja poruka mladima

  DOBRIM DIJELOM GOVORI O VAMA MUZIKA KOJU SLUSATE,
  IMATE LI UKUSA ILI PADATE POD PLAST SVEUKUPNOG NEUKUSA U MUZICI I FURATE NA NOVOKOMPONOVANE NARODNJAKE I SUND POP MUZIKU ?

  TO NIJE MUZIKA ZA PLES, A VI ONDA NISTE MLADI, MAKAR IMALI 18 GODINA !

 2. ,,zamisli zivot u ritmu muzike za ples
  zamisli zivot drugaciji od ovog
  i igraj, igraj, igraj , iiiiiiigraaaaaj,,,,,,,

  Ako zamislis zivot u ritmu muzike za ples
  doci ce do promjene u tvojoj glavi
  i vjerovaces da postoji nada

  ako zamislis zivot u ritmu muzike za ples …”

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].