Super jahta “Nero” u kotorskom zalivu

3
NERO u kotorskom zalivu

Super jahta “Nero” izgrađena je  2008. godiine inspirisana “Corsair” brodovima iz kraja 19. vijeka koji su bili vlasnistvo J.P. Morgana.

Obuhvatila je magičnost zlatnog perioda sa širokim sunčanim prostorom na palubi i višestrukim spoljašnjim prostorom za sjedenje i večere.

Tradicionalno uređena unutrašnjost OAK i ASH daje osjećaj klasike jahti čiji je enterijer urađen od hrasta i jasena.

Sadrži prostrani Jacuzzi na sunčanoj palubi i 5.7m bazen za plivanje sa mašinom za struju u vodi koja služi za plivanje.

Paluba

Ima tri tendera (pomoćna čamca), 5 jet sky-eva, dva morska boba i sve uobičajene igračke za vodene sportove koji se očekuju naći na jahtama ovakvog kalibra.

Ne samo da je lijepa za oko već je “Nero” jak i prijatan brod.

Sa njenim naprijed izrečenim karakteristikama i posljednjim stabilizacionim sistemom ova jahta plovi 16 čvorova po nemirnom moru.

Mnogi putnici upoređuju ovu jahtu sa najmodernijim jahtama na svijetu.

Jedna od prostorija za zabavu

Sa maksimalnom brzinom od 17 čvorova i najmodernijijm “Naiad” sistemom za staibilizaciju na sidru ona je tiha i komforna bilo u mirovanju ili u vožnji.

Može vam pružiti vrhunsko zadovoljstvo u plovidbi, a pri tome je maksimalno ekonomična jer troši svega 380 litara pri kruzing brzini od 12,5 čvorova.

Jahta posjeduje najnovije video sisteme sa velikim plazma ekranima u skoro svim kabinama i sa unutrašnjim i spoljašnjim bioskopom!

Svi prostori imaju ili 5.1, 7.1 ili 9.1 surround system i svi imaju AMX ručne kontrolne uređaje.

Unutrašnjost jahte

Ima kablovski internet viskog protoka.

Na krmi ima palubu koja se spušta i služi kao kej za kupanje.

“Nero” ima posadu sa iskustvom od 20 članova vođenih britanskim kapetanom Nick Przybylski i usluga je na najvišem nivou.

Dva profesionalna kuvara su u stanju da ponude internacionalnu kuhinju na najvišem nivou.

Jahta je duga 90.1 m, široka 12.0 m, gaz 4.9 m.

Pogone je dva motora Mak/Caterpillar sa po  2.333 ks.

3 KOMENTARI

  1. Dali je “Crosair” ili “Corsair”.Mislim da je ovo drugo,logicnije mi je jer ima znacenje “Gusar” za razliku od prvog izraza bez znacenja.Izvinjavam se unaprijed,ako nisam u pravu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].