Sunčane skale 2014.

0
Herceg Novi

Na Kanli kuli u Herceg Novom u srijedu 2. jula od 21 sat se održava muzički festival Sunčane skale 2014.

Prvo festivalsko veče je u znaku novih zvijezda.

Organizator najavljuje: ove godine prve večeri Festivala publici predstavljamo buduće zvijezde muzičke scene. Veče koje u skladu sa tim zovemo “Nove zvijezde” godinama unazad promovisalo je znatan broj danas velikih imena naše zabavne muzike.

U četvrtak 3. jula, takođe od 21 sat na Kanli kuli je revijalno veče – dvije decenije Sunčanih skala.

“Ovo veče posvećeno je prije svega onima koji su prije dvadeset godina vjerovali da naš Festival ima budućnost zato što je kvalitetno koncipiran, profesionalno vođen, i na planu kvaliteta i na planu organizacije, da će Festival autorima i izvođačima koji dođu biti izazov, prostor za razvoj i potvrdu kvaliteta. Bez lažne skromnosti hitovi Skala prestavljaju sam vrh pop muzike u regionu, a ovo veče je zamišljeno da bude svojevrsna kruna dvodecenijskog trajanja Sunčanih skala, festivala koji je izrastao u najvažniju regionalnu manifestaciju pop žanra”, poručuje organizator.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].