Studentski dom u Kotoru spremno dočekuje učenike i studente

1
Studentski dom u Kotoru

Branko Ivardić

Branko Ivardić

U Domu studenata i učenika “Spasić-Mašera” u Kotoru počeo je prijem dokumenata po konkursu za učenike i trajaće do 20. avgusta.

U Domu je određeno 45 mjesta za učenike i sa njima će biti dva vaspitača.

Poslije toga počinje prijem dokumenata za studente, brucoše, koji će trajati do 2. septembra, a za stare studente konkurs za upis u Dom biće od 10. do 23. septembra.

Konkurs objavljuje Ministarstvo prosvjete, podsjetio je za Skala Radio Branko Ivardić, direktor kotorskog Studenskog doma.

Ukupno Dom raspolaže sa 260 mjesta u dvokrevetnim sobama i apartmanima.

Dom je u potpunosti spreman za prijem učenika i studenata, okrečene su sve prostorije i zamijenjen namještaj u 40 soba.

Ono što je posebno važno je dobijanje atesta za primjenu HASAP sistema, što znači da je bezbijednost u ishrani podignuta na najviši nivo.

Instalacije i uređaji za predstojeću sezonu grijanja su spremni, a količine lož ulja određuje resorno ministartvo, kazao je Ivardić.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].