Studenti hotelijerstva prvi put na budžetu

2
Fakultet za turizam i hotelijerstvo

Đurđica Perović, prodekanica

Đurđica Perović

Studijsku 2012/13 godinu na kotorskom Fakultetu za turizam pohađaće 255 studenata, od kojih169 na studijskom programu turizam i 86 na programu hotelijerstvo.

Prvi put od ove godine 40 studenata studijskog programa hotelijerstvo su na budžetu.

Ovo je novina, budući da je ovaj program do sada bio isključivo samofinansirajući i time je smanjena školarina na 500 eura za studente koji nijesu imali prostora da uđu na budžet, kazala je za Skala radio Đurđica Perović, prodekanica ovog Fakulteta.

Kotorski Fakultet za turizam i hotelijerstvo nastavlja saradnju sa državnim Univerzitetom u Moskvi na nivou osnovnih studija.

U pripremi su i zajedničke magistarske studije rusko-crnogorske sa ovim Univerzitetom, što će predstavljati važan iskorak, kako za kotorski Fakultet tako i za Univerzitet Crne Gore, zaključila je Perovićeva.

2 KOMENTARI

  1. Sve veliki hotelijeri a konobara čekaš dvije ure, pa kad ti donese sladoled ne može iz trećega puta pogoditi što si poručio.

  2. A što nemamo saradnju sa bolonjom pravim univerzitetom iz Italije ili francuskim , engleskim visokim školama?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].