Stizali do najudaljenijih kuća

2
vatrogasci čiste krov

Ivan Samardžić, Mirko Žmukić i Maksim Mandić

Ivan Samardžić, Mirko Žmukić i Slavko Mandić

Najugroženija podučja kotorske opštine su Dragalj, Gornje i Donje Krivošije, koji su pod sniježnjim pokrivačem, visine preko metra.

Predsjednik mjesne zajednice Gornje Krivošije Ivan Samardžić kazao je za Skala radio da je snijeg pokrio krovove tamošnjih kuća, pa postoji mogućnost njihovog obrušavanja.

U kućama su stari i bolesni ljudi, kojima se treba dostaviti hrana i lijekovi.

Mještani Dragalja, uz pomoć vatrogasaca Kotora i  Perasta zajedno sa snjegočistačem, utovarnom lopatom Duška Bojanića i mašinama “Samkomerca” očistili su pristupne  puteve.

Put prema Dragalju od Lipaca, gdje se nalazi policija, je prokrčen, vozila stižu do tamošnjeg stanovništva, kako bi i najudaljeniju kuću snadbijeli hranom i potrebnim lijekovima, kazao je Slavko Mandić, direktor Skala radija, koji je sa našom ekipom obišao Dragalj i Krivošije.

čišćenje krova
Dragalj pod snijegom
jedan od ugroženih krovova
na putu ka Dragalju
na putu sa skalama
novi snijeg donio nove nevolje
snijeg prijetio krovovima
snijeg veći od metra
vatrogasci na odredištu

2 KOMENTARI

  1. A ko ce nego nasi vatrogasci. Svudje dje je nesreca i jad oni su prvi. Ne strahuju za svoje zivote. Samo naprijed i svako ispred vas bi trebalo da stane mirno i da vm se zahvali do zemlje i oblaka na vasoj humanosti i casnoj , precasnoj raboti.
    Nazdravlje i zivjeli nam nasi vatrogasci.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].