Sporazum garantuje poboljšanje komunikacije sa građanima

2
Sa potpisivanja

Potpisivanje sporazuma

tonski zapis sa potpisivanja sporazuma

Predsjednica Opštine Kotor Marija Maja Ćatović i izvršni direktor Centra za demokratsku tranziciju Dragan Koprivica u Opštini Kotor su potpisali Protokol o saradnji.

Osnovni je cilj da se građanima Kotora omogući visok stepen informisanosti o radu Opštine, kazao je Koprivica.

Podizanje kapaciteta opštinske administracije za borbu protiv korupcije, unaprijeđenje transparentnosti rada Opštine i omogućavanje visokog stepena informisanosti građana o aktivnostima Opštine, ciljevi su regionalnog projekta, koji je zapravo pilot projekat, budući da u Opštini Kotor već postoji određeni nivo transparentnosti rada, kazao je Koprivica.

Gradonačelnica Ćatović, smatra da će ovaj sporazum o saradnji izmedju CDT-a i Opštine unaprijediti rad lokalne uprave i poboljšati komunikaciju sa građanima.

U projekat će se uključiti i opština Rijeka koja je jedna od najuspješnijih i najtransparentnijih opština u Hrvatskoj, kazala je Ćatovićeva, i dodala da je ovaj projekat veoma bitan na putu za Evropsku Uniju kojoj strijemimo.

Marija Ćatovic i Dragan Koprivica
Unaprijeđenje transparentnosti rada

2 KOMENTARI

  1. Građani evo vam se nudi mogućnost da rečete ko krade, laže, ko je neprijatelj a ko čini pravo.
    Ako je pilot projekat neka dobro vozi ovaj avion i Koprivica i Maja.Samo da im ne smetaju oni koji misle da su najpametniji a jedino što znaju je da kritikuju kao na ovaj sajt od skale, kud ćeš više transparentnosti , pa opet pojedinima ne valja nego vrijeđaju i ne patišu sa grubim riječima.

  2. Pa lijepo što je CDT prepoznao volju i želju da se u Kotoru počne , vazda smo i u svemu bili prvi. Mnogi su nas podkradali u idejama i projektima ali opet prema Kotoru evropske inicijative. Tu je Ćatovićka dosta učinjela kolko god de je neki napadaju ma najviše njeni ljepotani .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].