Slomljena bankina ugrožava bezbijednost pješaka

2
sljomljena bankina na Ljutoj

Zoran Vučinović

Zoran Vučinović

Više dana na magistralnom putu na Ljutoj, usljed udara taxi vozila, leži izvaljena bankina preko trotoara kojim ne mogu pješaci.

Pozvali smo Komunalnu policiju, čiji je načelnik Zoran Vučinović saopštio da će službenu zabilješku proslijediti Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora, koja je nadležna za održavanje toga dijela, a bankinu koja ometa normalan prolazak pješaka će što prije ukloniti.

Takođe će proslijediti i zabilješku vezano za počinioca ovog oštećenja, kako bi Direkcija ispostavila račun taxi uduženju čiji je član oštetio bankinu.

Komunalna policija, kazao je Vučinović u posljednje vrijeme posebnu pažnju posvećuje kontroli taxi prevoza, kao i komunalnom redu na širem reonu oko ulaza u stari grad.

Takođe, veliku pažnju posvećuju problematici buke, pa su komunalni policajci svakodnevno na terenu sa fonometrom, uređajem za mjerenje buke.

Svakodnevno smo na terenu i izričemo kazne na mjestima i u situacijama gdje se utvrdi da je prekoračen nivo buke, rekao je Vučinović.

Iako se javljaju sporadične prijave vezane za buku, ovoga ljeta taj problem je mnogo manje izražen.

Ukupno je zadovoljavajuća situacija kada je komunalni red u pitanju, a obim posla je značajno povećan izlascima na teren, zaključio je Vičinović.

2 KOMENTARI

  1. Tacno na ovom mjestu gde je ovaj trotoar skuplja se velika voda kad pada kisa jer ne postoji odvodni kanal za atmosfersku kanalizaciju. Apelujem na putare da ovom mjestu ostave odvod za vodu jer ovo nije jedini slucaj da se desavaju udesi na ovoj lokaciji. Pozdrav!

  2. Svako leto provodim u Ljutoj, gde imam vikendicu. Nikad neuređeniju nisam video. Prosto za neverovat.Trotar sav izrovan i na nekoliko mesta neprolazan.Pešaci moraju ići po magistrali. Ulaz u naselje iz pravca Kotora, zapušten i obrastao u rastinje, puno smeća.Duž magistralnog puta pojedine sijalice pregorele.Vrata trafostanice zatvorena kamenjem. Na pitanje šta se to desilo sa Ljutom, staromeštani samo sležu ramenima. A, izgleda, ne samo oni. Jasno mi je. Oni je nisu doveli u takvo stanje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].