Slobodi bliže na slobodarskom Cetinju

2

Ne damo Crnu Goru

Na Cetinju juče vrli i ponosni Crnogorci i Crnogorke poslali su poruku svijetu da je nepokorna Crna Gora i da je Vila lovćenska sa svojim narodom.

Slobodi bliže, srcem patriotskim branićemo našu najveću svetinju Crnu Goru od onih koji bi da je nema,  poruke su građana.

Lovćenska Vila okupila je narod, crvenila se buktinja srca mladih i starih podjednako, nakon čega je od juče bliže sloboda.

„Izašla sam kao Crnogorka da ne dam okupaciju  i uzurpatorima da otimaju naše crnogorske svetinje.
Crna Gora je Crnogoraca ona je čast i mi š njom rođeni vijenac“,poruka je mlađe Crnogorke.

Stariji naš sagovornik vidno uzbuđen, kazao je da nam dok je posljednjeg Crnogorca niko naše  otimati  neće uz poruku da je Crna Gora vječna.

Ne damo Crnu Goru nikako i nikome.

Crna Gora je naš dom poručili su prtotestanti za portal Radio Skala.

2 KOMENTARI

 1. “…na slobodarskom Cetinju”?

  …U potonje 32 godine-na Cetinje je ozidana(klakom premazana!)samo jedna IZBA(baraka-ISPRAĆIONICA ZA zive-preživljele?)-SA JEDNIM PERONOM…sa kojeg se RADNO SPOSOBNO STANOVNIŠTO-ISPRAĆA U PEČALBU!..PA JE CETINJE (LIŠI NARODA) U CRNO ZAVIJENO-“U KOROTU ZA PRIVREDOM”-UKOPANOM…EVO VIŠE OD 3O.GODINA!…

  I DA ZKLJUČIM:KOLIKO JA VIĐU IZ VELJIJE ZALAZA-VAROŠI “BOGDANA VUKOVA”-IMA(još) NADE ZA CETINJE?..AKO JOJ SE PRESEKAJU “PREKOBROJNI DOKTORI NAUKA”….U PODGORICU I MOJKOVAC-ĐE RAZVOJ ĆETA-“POSLIJE PRESTRUKTUIRANJA NAUKE-U PRIVREDU I POLJOPRIVREDU I STOČARSTVO…?!

 2. Pokazala je intelektualna Crna Gora dostojanstvo.
  Idemo dalje.
  Petog septembra ako bude potrebe ponovo i snažno.
  Kulturom i brojnošću.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].