Slomljeno staklo na automobilu albanskih oznaka u Tivtu

18
Slomljeno staklo na Albanskom automobilu

Našoj redakciji stigao je jutros e-mail sa tekstom i fotografijama na kojima se jasno vidi sljomljeno zadnje staklo na automobile albanskih registarskih tablica na parkingu u Tivtu.

Poštovana redakcijo,

Šaljem vam ove slike ruznog prizora koji sam jutros zatekao u Tivtu, na parkingu hotela “Palma”.

Slike su napravljene jutros, 14. novembra 2013. oko  09.30 sati.

Na žalost svih nas, još uvijek postoje mediokriteti i kukavice, ksenofobi medju nama, koji jos žive u vremenima devedesetih i koji nisu za ovu sredinu.

Ovo mogu samo teske kukavice i nesoji da naprave, koji nijesu dostojni da žive u multietničkoj Boki.

Ovaj kukavički čin napravljen pod okriljem noći daje ružnu sliku o Tivtu i Boki, kao jednoj multietnickoj sredini u kojoj obitavaju i mnogi strani turisti.

Nadam se da će istražni organi otkriti počinioce i objaviti njihova imena.

Pozdrav redakciji,

Vas slušalac

Ružna slika

18 KOMENTARI

 1. Gospodine Duklja-Zeta-CrnaGora,”tačno”, bio” sam u Tivtu,ali nisam bio pijan…nego srećan ,kad sam te srio u-samoposluzi “Franca”-sa onima s’kojima si zajedno pisao one svinjarije na onoj školi u Tivtu- pred lanske izbore(majske)-provocirajući Tivat-posebno Hrvate–za koje si se “založio”nekoliko dana poslije tvojih “izleta” i oglasio na Skala radio Kotor-pod špic nametom Bokelj..tražeći autonomiju Boke Kotorske satavljenu…kako napisa od “srba i hrvata” zarad budućnosti vaše djece,uz “refrenčić”- tebi svojstven “i Grbljani su srbi i bokelji”?!Gospodine Duklja-Zeta-CrnaGora,tvoj jučerašnji komentar-“adresiran” na onog velikosrbina i penzionera iz Prčanja,zadrži i jedan reprinit:”I poslednji put ti kažem,nikakve veze nemam niti sa nekim Bijelićem,niti sa velikosrbinom Sekulom.”
  Gospodine Duklja-Zeta-CrnaGora,dana16.septembra 2013 u 10:46 sati..na portal Slobodna Crna Gora-tema:”Amfilohije…u slavu boga..”,ti ,pod špic nametom Bjeladin Humac..između ostalog kažeš-pišeš:”I ja nemam nikakve veze sa tim Ilijom Bijelićem.Naravno,znam čovjeka i smatram ga jednim od najvećih crnogorskih patriota i vodećih intelektualaca Boke. I da se nisi usudio da ga prozivaš po portalima. Ako me(?) još jednom pomeneš(?),kontaktiraću svog advokata.”
  Dakle gospodine Duklja-Zeta-CrnaGora,oko demata..zbunjen sam ,pa nisam baš siguran ko to mora da demantuje? Dok ne kažeš koji si..jer “reprint” dovodi u sujmu tvoj identitet..odnosno,da li si ovaj Duklja..ili Bjeladin Humac…ili Ilijaz Bijelićuk ili opet ovaj koji ima zaštićeno ime i prezime-zbog “prirode posla” kojim se-u konspiraciji- baviš od Livnice-MobilnaVizuelnaOsmatračkaStanica kod kafane “Trojka” do ponte Radulovića na Peluzici?Budi siguran,kada ovo “ispraviš” i reprint pojasniš,onda će uslijediti moj “demant”- da si ti taj koji siješ mržnju..prepbrojavajući “veljosrbe..crnogorce” okupatore gore s,brda u Boku(skala radio 10.marta.2013) i ostale koji nisu tvoje paše vjere koja nikada nije(jest sijana bezuspješno) uspijevala u Boki i Crnoj Gori,niti će-žanago… ja ti jemac !!!
  Gospodine Duklja-Zeta-CrnaGora, primi iskrene pozdrave od mene iz mog rodnog- ubavog Prčnja,kao i od mog,a bogami i tvog “iskrenog prijatelja” Boška Krstova…iz Mula-sa stanom iznad kuće Jankovića!

 2. Jole, vidim da ništa nisi demantovao od onoga što sam rekao. I posljednji put ti kažem, nikakve veze nemam niti sa nekim Bijelićem, niti sa velikosrbinom Sekulićem. Ako imaš lične razmirice, riješi ih sa njima. Ovaj te Sekula često pljuje na portalima Analitika i CDM. Evo i jutros te zalijepio na komentarima na izjavu Andrije Popovića na CDM. Ali opet kažem, svoje razmirice rješavajte između sebe, mene ostavite na mir.

 3. Ilijaz Bijelićuk,iz Škaljara-zaseok Peluzica..po mngo čemu komšija naše ANbelice(bivša zgrada zubare i rengela)..poznat po “ljubavnim esejima” prema Crnoj Gori i Crnogorcima,i kad prilike dozvole i pema Srbima,i svima onima koji su- sašli…šljegli/iz okruženja/ u Boku( Skala radio Kotor.10.marta 2013-tema :Radovi kasne na zgradi Luke Kotor)-ka njegova rahmeti baba ..šljegla(reče neđe Ilijaz -prije 200 godina/ iz west Ercegovine-selo Humac današnja opština Široki brig… trbuhom za k…(hlebom)-se po prvi put “oslikao”-na ovom portalu…pod imenom Zeta-Duklja-Crna Gora..i pravo na onoga velikoga Srbina-“što mu ne da mira” na Portal Analitiku-đe inače Ilijaz Bijelićuk “gostuje”… kopirajući Miloša Bešića sa fakuliteta za pulitiku u Titograd! Inače njegove špic-alijase je počelo publikovati na Skala radio i prvo ime -špic namet mu bijaše:Bjeladin Humac,Adio Mare,Bokelj,maki mali, Borota,pa na portal Analitiku:Krsto Tokov,Veg(Liber)etarijanac,Roberto,Robert,Zeta-Duklja-Crna Gora …! Inače njegova “gostovanja-bešovanja” obiliju uglavnom “srbovanjem i crnogorčenjem”i najčešće pod špic nametom Sekule! A Sekule je njegovo ime-izvor života ,posebno, od kad se počeo očitovati-Skala radio… na temu: Alen Kovačević i opština Kotor-povod Livijera..stara fabirka sapuna?
  Oko Tivta i gostovanja u Tivat.. onog penzionera iz Prčanja,nije potrebna cenzura ,jer dovljno je reći “veljesrbin” i penzioner iz Prčanja,i problem riješen? Problem riješen u skladu i uzancama rešavanja problema “autonomije” Boke za “srbe i hrvate”, koju je ovaj Ilijaz Bijelićuk,pod špic nametom Bokelj-zahtijevao na Skala radio poslije onih svinjarija/ja tada napisah da je djelo Ilijaza Bijelićuka i njegove družine životnjiskih nagona/ na školi u Tivtu(vrijeđali i prijetili Hrvatima-pred izbore u maju pasane godine)!Dakle šor Ilijaz Bijelićuku..tebe, zbora nema,osikavaju-otkrivaju asocijacje Tivat..veljesrbi..itd..its..
  Ipak,moram priznat,da sam se povratio u život ,kada sam pročitao na Skala radio da me se Ilijaz Bijelićuk uželio-i konačno odgovorio(ali samo na Skala radio) na brojne moje komentare upućene njemu(na nijedan nije do danas uspio odgovoriti!)na Portal Analitiku!
  Na kraju,prije nego zaključim,da ti kažem..pitao je za tvoje zdravlje Boško Krstov..e mu je neko rekao da si, posije 16 godina-“noćnoga rada” – pasao na vapor! Dobro je,e mu nisam rekao da si dobro-dobro…dobro je,ako izduperaš pola vijađa… moja rano Ilijaz Bijelićuku!
  Iskreno tvoj prijatelj-iscjeditelj..vidar veljesrbin,penzioner iz Prčnja ubavoga….i sa mnogo želja i pozdrava za brzim tvojim ozdravljenjem i povratkom sa “vapora”-na sopstvene nogice!

 4. da sramota za svaku osudu,ovo ne rade mještani niti su to radili ,prosle su epohe ovoga,neko kaze da ima po dubrovniku ovako slomljenih zadnjih stakala mi kažemo sajbne, svojim ocima sam vidio auto BG.tabla slomljeno zadnje staklo,e sad pitam sto je zajedničko u boku i u dubrovnik,pa sisli su oslobodio-ci tamo i ovamo sad nam treba sledećih sto godina da ih emancipuje-mo ,ma nek nam je u zdravlje.

 5. Zašto ste mi cenzurisali ime i prezime penzionera iz Prčnja kojeg sam naveo? Ovo se može provjeriti jer su ga i mnogi Tivćani vidjeli te noći. Ako nije istina ovo što sam naveo, čovjek me može demantirati.

 6. Ne bi me čudilo da je ovo uradio onaj velikosrbin J. D.. Baš tu noć sreo sam ga u Tivtu. Bio je u vidno alkoholisanom stanju i pjevao je pjesmu “Spremte se, spremte”.

 7. Ako je verovati u sliku..i u komentare da su ovo napravili ovi iz okruženja,onda nema dileme,da ovi iz okruženja silaze i u Dubrovnik..pa po parkinzima “love” auta sa KO i HN tablicama i lome im cakla: Ovo je provjereno,jer su prije dvije godine i Kotorskom Biskupu monsinjoru Janjiću Iliji,”pocepali” auto na parking u Dubrovnik?Sašlo okruženje da namiri dugove, od “teritorije” kojom “lelujaju” auta KO-HN registriranih tablica?

  • Adio Mare—P.I.K.Krnovo, ne blej svašta,ka i vazda,
   Zna čitav svijet da su odavde išle horde da pljačkaju Hrvatsku a da je bilo
   ne daj Bože obrnuto ,vjerujem ne bi ni jedan auto hrvatskih oznaka preteko ovamo i da bi smio doći,dobro je i dok nas puštaju da možemo i odit u Hrvatsku,a za auto od Biskupa je tačno,samo što mu na auto nije pisalo da je od Biskupa ,za tvoju informaciju,već su mislili da je neko tvoje fele ,pa vele ,da mu “uljepšaju” veče u Dubrovnimu ,
   Adio Mare mjenjaš imena na ovom portalu stalno ,ali bezuspješno,znamo te po stilu pisanja,
   Adio,ADIO MARE ,

 8. Ovo nisu Bokelji uradili to su ovi što su došli iz okružena što su ratovali pa bi još…..
  A u Novi ima toga svakodnevno ako nijesi srbin nemožeš proći ….Primjer sahrana pok Rotkovića crkva zatvorena, na ulazu desetak momaka u slučaju da se pojavi poglavar Crnogorske crkve i još dosta primjera… užas

  • U pravu si Novljanin,ovo nisu napravili Bokelji,mada ih ima,znam sigurno, koji idu na piće u kafanu poviše Igala kod neđeljka čeprljića (namjerno malim slovima) koja se zove POČETNIK je mu nisu htjeli registrovat u centralni registar pod imenom Četnik a pokušao je da registruje pod tim imenom,nesretnik ,
   U tu kafanu se slavilo kada je preminuo veliki čovjek i istoričar i profesor Rotković.

 9. jesu li uhvaćeni počinioci jesu li privedeni licu pravde? kad će i da li će i ovo proći samo na ovoj slici .

 10. ovo nije uradio niko kome korijeni poticu iz TIVTA.Ovako nesto mogu da urade samo ljudi koji poticu iz primitivnih sredina.Nas narod iz Boke je uvijek zivio u multinacionalnoj okolini.Ovo je bolesno

 11. Ovo nije slucajno napravljeno vec namjerno, danas kada je predsjednik Albanije u posjeti Crnoj Gori,i kad su odnosi Crne Gore i Albanije veoma dobri.
  U Tivat se ovakve stvari,izlivi mrznje desavaju veoma cesto ,sjetimo se incidenta kada su nesretnici bacili izmet u molitveni hram pripadnika Muslimanske vjeroispovjesti,pisanje protiv Hrvata na Osnovnoj Skoli u Tivat,prebijanje navijaca Hrvatske nacionalnosti ,i jos mnogi slucajevi izliva mrznje,
  U Tivat postoje jake nacionalisticke grupe koji mrze sve koji nijesu njihove vjere
  i nacije ,inace to su velike kukavice jer to rade iskljucivo pod okriljem noci u grupama, kukavicki.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].