Skupu prisustvovalo između 6 i 7 hiljada građana Crne Gore

57
sa protesta (foto: Portal analitika)

Poruka više hiljada okupljenih građana na Trgu Republike u Podgorici, pod sloganom “Vijeme je”  izvršnoj vlasti Crne Gore je da obezbijede građanima bolji životni ambijent, radnicima radna mjesta, studentima besplatno školovanje, penzionerima redovne penzije.

Od vlasti je traženo da preispita sve privatizacije, koje su, po mišljenju organizatora protestnog skupa nezakonite i koje su dovele do otpuštanja velikog broja radnika.

Tražene su niže cijene za struju i gorivo.

Skupu se prvi obratio Srđa Keković, generalni sekretar Unije slobodnih sindikata Crne Gore koji se zahvalio prisutnima što su došli na skup i ponovio dobro poznate zahtjeve sindikata koji su se mogli čuti danima unatrag.

Drugi je govorio predstavnik Studentske unije Demir Hodžić koji je zatražio besplatno školovanje jer, kako je kazao ne želi više da kupuje znanje.

Hodžić je zamjerio kolegama i profesorima koji nijesu prisustvovali skupu.

Potom su se kratkim porukama okupljenim obratili studenti  pojedinih fakulteta.

Predstavnik sindikata nikšićke Željezare Janko Vučinić je poručio da Crna Gora neće biti i nije ničija privatna država.

Dosta je više, poručio je Vučinić, konstatujući da je bilo dosta otimanja i krađe.

Na kraju se okupljenima obratila direktorica MANS-a Vanja Ćalović riječima da je crnogorsko proljeće ranije stiglo, da je dosta i da je ovo samo početak.

Govorila je i da je vlast pokušala da zaustavi proteste ali da im nije pošlo za rukom.

Ćalovićeva se obratila i premijeru Lukšiću i pozvala ga da se odredi da li hoće sa narodom ili će biti lutka organizovanog kriminala. Ona je posebno zahvalila predstavnicima državne administracije koju su, po njenim riječima došli na skup.

Ono što je govornicima bilo zajedničko je uzvikivanje parola “Milo lopove”, koju je masa prihvatala, a na transparentima je pisalo “Deratizacija vlade”, “Ostavke, izbori”, “Nekada zlatna a sad gladna vremena”, “Čist račun duga ljubav”, i brojni drugi.

Na protestu koji je protekao mirno bilo je prisutno, po riječima organizatora između 6 i 7 hiljada ljudi.

Skup su zajednički organizovali MANS, Unija slobodnih sindikata i Studentska unija.

TV “Vijesti” su protest direktno prenosili.

57 KOMENTARI

 1. “TEMA”: gornja s početka!
  Blejadni HUMAC-koji zna što i Miš-“slatko i masno” da laje!

  Dana 19.03.2012 u 22:06,red 1.odozgo:
  -“Muči žbiru stari.” Ovo vam je u prevodu: Bl….i ima jedno “uzvišeno” pravilo-govoreći o drugim ljudima on najviše kaže o sebi!”

  Dana-gornji datum i vrijeme,red 8.odozgo:
  -“Bolje ti je tamo kod bolnice u onu kafančinu/baraku “trojka”.Dobra su ti je i 3 S kada nema 4 S u blizinu.Tamo vidim/snimam/ sve završe…a kad odeš svi se prospu od smijeha”.
  Dakle,”plemeniti” Blejadni,ti nesvjesno priznade-“prepade” nas ,/a to smo o tebi znali i ranije/,da si “zaposlen” na određeno vrijeme na određenom “mjestu”-kao ono “oficir za vezu” u Republičku interventnu specijal/očno-ušnu/ jedinicu za “praćenje i zaštitu” l i č n o s t i – i da si po tom osnovu “zadužen” i za moje “praćenje”-zaštitu-s kim sjedim-što pričamo-zašto i koliko se ko smije iliti smješka! U tom smislu iu tvom ličnom interesu,predlažem ti da pri odlsku na “zadatak”-poštenu rabotu primjerenu tvom staležu,porijeklu i nivou stručnosti,se obavezno pridržavaš Božijih zapovijesti:
  – Zapovijest broj 2. Ne uzimaj imena Gospoda,Boga svoga,uzalud!
  – Zapovijest broj 5. Ne ubij!
  – Zapovijest broj 8. Ne reci lažna svjedočenja!

  Dana-gornji datum i vrijeme,red 25-poslednja rečenica -kreškom otkucana-treba da ti glasi u orginalu kako ti je supruga i rekla /a meni sinoć priznala preko telefona/.

  Što reći u povodu ovoga-nego to-da si-po kozna koji put-se ogriješio o Božiju zapovijest broj 2-a bogami o zapovijest broj 8! Čuvaj se “kršćaninu” od Boga on vas prati-posebno vas-grešne pred Bogom i ljudima!
  Za kraj,Bl……i,tebe i tvoj odgovor/po smomenicama/ očekujem na Temu: “Balada o Mišu koji je znao-što i Blejadni-smo da laje”!!!

 2. Nije Blejadnipedija-plemić-baron-nadvojvoda ,nego na čistom Bosanskom jeziku se kaže Wikipeia-u koj neko napisa:

  Humska zemlja je dio prostora koji obuhvata današnju Hercegovinu i nekadašnju, do pohare-kako reče HUMAC-od strane Napoleona Bonaparte-uz ogradu da se ne sjeća kada je i je li bio Napoleon u pohode” Humskoj zemlji?! Dalje piše: Uzima se da jeHum/ne brda HUM-po Blejadinu/ stari naziv za Hercegovinu.Hum je 1326 ušao u sastav Bosanskog kraljevstva i granice kasnije hercegove zemlje…!
  U ovom štivu-namijenjenom isključivo humskom”plemiću” Blejadnome Humcu-porijeklom-šljegli iz Huma-do Kamenara Pravoslavci-od Leputana katoliki/na Verigama promijenili opanke i vjeru i pravac u Kotor -đe su i danas-uživajući u istom “palacu” kojega su kupili dan poslije dolaska u stari grad-između ostaloga piše i to:

  II.”Od zemlje Bosne do Bosne i Hercegovine”

  “Papa Ivan X /čije bio Papa-da nije Humljanin?/ pisao je u dva navrata tokom 925.godine pisma /ne 985-po Blejcu/ hrvatskom kralju Tomislavu i knezu Humljana Mihovilu.Prvim pismom pozvao ih na crkveni sabor u Split,a drugim ih savjetovao da svoju mladež uče latinskom,a ne barbarskom jeziku:” Što mislite dragi čitaoci,kojim su se govorom i ponašanjem služili preci ovog našeg “plemića” starokotoranina”-rođen u bolnici u Škaljarima-ispod groblja-a kojim se govorom i ponašanjem danas služi -sada već baron Minhauzen-alijas Blejadni Humac-ili laniskim ili barbarskim prađedovskim govorom-uz neizbježno pitanje/polazeći od njegove opsesije za tuđim vjerama/,kako se danas slovi i osjeća ovaj”baron”-da li kao Latin od Pape Ivana X ili kao Barbarin od đedova barbarina?!!

  Za kraj-čekam te “baroneso” na temu Miš-Piš?!?

 3. Što ćeš moj blejadine-svak radi što umije?!Neko bleji kao ti i bježi sa teme na temu zazirući od Jola! Nego reci ti čitaocima-ugrabi prije mene -što bi sa onim plemićima-spomenicma-katolicima dobrotskim Ćorićima i inima ?Bilo bi interesantno -za široke mase-došljake-kažu za njih/tebe i pretke/ šljegli su na Crngorskom primorju iz Zemlje HUMSKE đe se od uvijek govorilo barbarski-što je kritikovao onaj rimski papa 925 godine-ne samo HUMSKOG kneza Mihovila neko i Hrvatskog kralja TOMISLAVA! Reci masama što to piše “novoga” u toj tvojoj Blejadinpediji? Čekam te sa tvojim”istinama” 99,87% na temu miš-mišić Blejadinpedist”-plemić-barbarin-brabarskog jezika i svaćanja!

 4. Ne bih se upuštao u ovu polemiku i licitirao o broju prisutnih demonstranata
  prekjuče na Trgu Slobode u Podgorici, da me jedno bezočno licemjerje
  jedne debilne forumašice nije neodoljivo ponukalo da se oglasim.
  Zaslijepljenoj apologetkinji lika i djela “oca nacije”, kako ga neki krstiše, koja
  u svojoj suludosti ne vidi svijet oko sebe više nego “svinja nebo”, ne mogu
  da se obratim sa dužnim poštovanjem, kako bi se trebalo obraćati dami.
  “Meni odgovaraju samo oni koji su u pravu i koji se istinom bore a ne pune
  džepove novca (valjda,novcem -prim.) sa raznih strana”. Ovu rečenicu ostavi
  dama danas na ovom portalu.
  I ostade živa.
  Neću joj ni nick pomenuti. Sa budalom se ne polemiše. Ona će se sama
  prepoznati.
  Braniti i danas “oca nacije”, kad su maske pale, kad i svaki ajvan vidi ono što su mudri vidjeli i prije dvadeset godina, kako su nas pljačkali, uz mantru
  o boljem sjutra, može samo idiot ili lupež koji je i sam držao vreću ili kupio bijedne mrvice sa Gospodareve pretile trpeze.
  Svi oni kojima je ovaj kriminalni režim dozvolio da se nezakonito obogate,
  da steknu neku sumnjivu privilegiju, da se zaposle po kriterijumu gdje je glavna referenca bila članska karta DPS-a, da na divlje grade, da primaju i daju MITO,
  (a mito je bila poželjna i glavna odrednica režima. Ko je jednom korumpiran makar u najmanjoj mjeri, postao je zarobljenik DPS-a) danas su jedini
  usamljenici u pokušaju spašavanja imperije zla.
  I vlastite kože.
  Notorna je laž da je Vanja korumpirana. Ona je detaljno iznijela podatke ko finansira MANS. Poreznici joj regularno uzimaju svoj kolač.
  Nevolja je u tome što Milogorci u njoj vide najrevnosnijeg borca protiv
  korupcije i organizovanog kriminala. Plaše se da svojim izjavama i predočavanjem činjenica otvara oči i najzaglupljenijem i najzatucanijem građaninu.
  A još su stari kineski filozofi učili da široke mase ne treba
  prosvećivati, jer što je narod prosvećeniji, sa njim se teže upravlja.
  “Meni odgovaraju samo oni koji su u pravu”… hoće vrla građanka da kaže
  da je jedina istina ono što joj servira gospodar iz svoje propagandne kuhinje.
  A Vanja, eto, obmanjuje narod.
  Ne, došlo je vrijeme da birači shvate kako nas je vrhuška na vlasti sve ove godine obmanjivala i pljačkala.
  Istovremeno se bezobrazno i beskrupulozno bogateći.
  Dok smo mi istovremeno sve više tonuli u ekonomsko beznađe.
  Zar nije kriminalni čin zapučiti na ruci sat vrednosti 106.000 evra, za koji nema
  dokaza da ga je zaradio na legalan način?
  Ili živi u uvjerenju da je sve ono što je zamislio, a glasačka mašina u Parlamentu
  aminovala, legalno i neće jadnog dana podleći Sudu pravde!
  I to u ekonomski opustošenoj državi, gdje 70% građana živi na ivici ili ispod linije siromaštva. Gdje desetine hiljada porodica prima socijalu, kako bi ih držali kao “siguran glas”.
  Istovremeno jedan Bil Gejst nosi na ruci l’orologio od 800 $!
  Pisaće se i već se pišu debele knjige kako je Gospodar najsiromašnije
  evropske države postao, po FORBES-u, dvadesti najbogatiji predsjednik
  vlade na svijetu!!

  • Altaire ako nas ti i Vanja ne spasite nema nam života.
   Jesi bio na protestu? ja sam umirao od smijeha doma pored TV kad je počela bez duuuha i daha galamti kao ona neustrašiva. Jadna bješe. Sve usiljeno. Vanja vođa protesta važna na braniku Crne GOre.
   E ako me ona brani i pravdu ćera , ambisala se zemlja! Altair će nove traktate pisati, a ja ću se slatko smijati. Hvala Skala radiju na ovoj mogućnosti da se vidimo i izmjerimo pamet.

 5. Ne lupetaj nesretni Bjeladine. Ne znam što ti ova pamet znači ali se nijesi proslavio. Budi kulturan. Ipak polemišeš s damom i to sa starijom. Tebi to ništa ne znači, znam.

 6. Da me Vanja Ćalović vodi? Evo joj žile zabrekle u borbi za vlast u najmanje premijerka. Malo šutra!!!

 7. Jadni Vasilije, idi na Kosovo srpska uzdanice. Nema ti druge. Mila možeš gledat samo sa slike. Ti si sam sebi kriv srbijansko čedo. Na Kosovo, čuješ li me Srbine!

 8. Čudno je Gogo da si ti jedan od odnih koji su se ovako zapalili. Lopova koliko oćeš ali jedna od njih je Vanja. Još ti to ne znaš jer ti odgovara svako ko je protiv vlasti. Meni odgovaraju samo oni koji su u pravu i koji se istinom bore a ne pune džepove novca sa raznih strana. Znam da ti ne možeš to prihvatiti jer ti je u aparatu crno bijeli film. Ali možda jednoga dana. Dakle ovi nijesu dobri ali su ovi što bi ih zamijenili gola tragedija.

  • Vanja koliko ja znam nije uradila nista lose po drzavu Crnu Goru za razliku od onih koji su na vlasti.
   Vanja nema nikakav uticaj niti doprinos na sadasnje (po meni veoma lose) stanje u Crnoj Gori.
   To receno, ja ne pratim Vanju ili bilo koga na toj bini. Ja podrzavam narod da se kaze DOSTA JE bilo.

   Vase rijeci: “Meni odgovaraju samo oni koji su u pravu i koji se istinom bore a ne pune džepove novca sa raznih strana.” Da je stvarno tako, prvi bi ste bili u svakom vidu protesta protiv onoga sto se desavalo u proteklim godina i nazalost vec decenijama.

    • Od koga prima pare?
     Ako su razne organizacije odlucile da finansiraju jednu nevladinu organizaciju nn vidim sto je tu strasno. Pare koje dobija sigurno nisu uzete od gradjana.
     Prima li pare kao mito da proda drzavni Telekom?
     Finansiraju li je Sarici, Kalici, Cane, Micunovic…?
     Prima li pare od Deripaske koji ce nam glave doc zbog KAP-a i raznih dogovora potpisanih u cetiri oka uz viski u cafe Grand?
     Ja sam indiferentan prema Vanji, ali eto reagujem na optuzbe jer mi zvuce potpuno bezveze i nebitne u cijeloj prici.

 9. Na Kosovo Vasilije. Ti bi sve što je crnogorsko uništio a tamo ti uništavaju srpstvo. Idi tamo čuješ li. Ne čakaj više.A Milu možeš pod prozor

 10. Ovaj protest je koristan za upozorenje Vlasti da prekine kumovsko mafijske poslove u Crnoj Gori. Ova vlast je dugih 22 godine načinila ogromne štete u fabrikama, industriji i velikih preduzećima i tako da radnici zbog tehnološkog viška morali javiti na biroe. Najviše krivice snose prosrpske opozicije odnosno srpske stranke koje nijesu priznale nezavisnu Crnu Goru. Te stranke stalno se bori za povraćaj Crne Gore u srpsku regiju i traže srpsku zastavu, jezik simbole i slično i zato nikad ne može pobijediti mafijašku vlast. Predlažem promjenu politike u Crnoj Gori i zabraniti nacionalističke stranke kao što su albanske, bošnjačke, hrvatske, srpske i druge koje nijesu vezane za državu Crnu Goru.U Crnoj Gori zakon je obavezan crnogorski jezik, zastava i grb za sve građane bez obzira na druge nacionalnosti.

  • maki, zasto ste toliko opsjednuti Srbijom?
   Jos zivite u transu 2006.
   Daj se malo otrijeznite i pogledajet stvarnost oko vas…
   Mozda, ali samo mozda ce vam biti lakse jer ste duboko zabrazdili u ……
   koliko u toj Srbiji vidite neprijatelja koji se mora unistiti, a pogotovo kazeet za ove Srbe iz Crne Gore… preceraste pa da ste mi po “dundi” Dr.P……rodica.
   Moram ovako napisati radi J…D….. jer mi ga je zao sto nije rodjen bar kad i ja
   pa da dozivi propast “Familije” jer ce dok je vas takvih “Familja” ce biti na vlast jos 20ak godina.najmanje.
   Blazen Isus i Marija!!!

 11. Vera molim te dosta nam je vise takvih kao ti !!!!!
  VRIJEME JE!
  p.s. CRNOGORAC-LIBERAL-POMORAC
  p.s.2. NEK NAM JE VJECNA CRNA GORA SA SVIM NJENIM GRADJANIMA

  • Bravo! Slažem se i sa Vama i sa Škaljarom. Ovi su protesti potpuno opravdani i ovim se traži osnovna egzistencija i skidanje lanaca. Naredni protesti bit će još veći. Dosta je bilo Milo!

 12. nisam za nikakve skupove,ali ovaj podržavam, ovo je narod kome je kufer pun svega a bit ce ih vise i vise svakim danom,a ovaj ne uporedjujte sa onim 90-te kad je narod dizala policija ,kos udba i ostalo smeće nakupljenoj sto godina u zajednici balkanaca.

 13. Vera moja Milo NAM je napravio državu pa sad trebamo krepat svi,ja sam moja Vera prije mila živio isto kao i sada od svojih deset prsta radeći decenijama sve vise a oko mene je sve veca bijeda,ja nisam bogat ako susjedi oko mene nemaju,djeca ne idu u “skola priroda” jer 80 posto nemaju novca za djecu,a moj Vladika ima i mali mu je veliki biznismen,ma slusaj ovih oslobodioca mi je vise pun kufer,ukinuli su statut grada Kotora a Titigrad je dobio taj statut poslije 2svjetskog,kad je vladikin djede oslobađalo svakoga viska,e sto mu đede nije uspio ponjet sad je ON sa svojom Vrhuskom neka im je u slast,no moj djed je govorio.sinko niko ga nije izio sto ga neće platit. a moja Vera neka ti je u slast

 14. Muci zbiru stari.
  Ako su se Tvoji borili ka’ ti sa onom kokoskom iza kantuna sto si je prigusio kusinom sve si nam rekao o vasem junastvu.
  Ovde pises svasta protiv nepravde tebi nanesene od gorega,
  a neces na protest…?
  Reci posteno; strah me da mi Bjeladine, da mi ne ukinu ovo malo penzije sto mi poklonise a posebno dodatak sto jos radim prekovremeno..
  Bolje ti je tamo kod bolnice u onu kafancinu/baraku “trojku”. Dobra su ti je i 3S kad nema 4S u blizini.
  Tamo vidim svi sve zavrse ……….Brijes li ih brijes.a kad odes svi se prospu od smijeha.
  Evo sto mi prije neki dan ispricase kad sam kopira neke papire do kafane, a rekose mi da se odnosi na nekog zbira sa Prcanja koji ima spomenicu iz ’41.a rodjen je ’42.
  Sigurno nisu na tebe onda mislili.
  Prica zbir sa Prcanja:
  -Kada sam konačno stigao u godine da se penzionišem, otišao sam u Socijalno.
  Gospođa na šalteru me je pitala za vozačku dozvolu da bih dokazao svoje godine. Potražio sam po džepovima, ali sam dozvolu zaboravio kod kuće. Počeo sam da se izvinjavam i rekao da ću navratiti sutra.
  Gospođa za šalterom se nasmeši i reče -“Otkopčajte košulju”.
  Otkopčavši košulju, pokazaše se moje kovrdžaste srebrne malje.
  -“To je dovoljan dokaz za mene” reče gospođa”.
  Tako da sam bio sav srećan što sam obavio posao oko penzije.
  Kada sam došao kući, bio sam sav uzbuđen, i ispričah svojoj ženi o iskustvu u Socijalnom…
  Moja supruga se nasmeje i reče:
  -“Trebao si da spustiš pantalonem J…D…., dobio bi invalidsku penziju.”
  hehehehe Blazen Isus i Marija

 15. Bjeladine, ko to da me otkrije? Nije u pitanju nezadovoljan narod nego ovi još gori od vlasti koji bi da sve uzmu pod svoje. To ti ne vidiš ukoliko i ti nijesi dio toga. Djecu su dovodili samo da bi ih više bilo. Nije problem u broju nego u tome ko te predvodi. Ako je to Vanjica neka ti je sa srećom. I onaj iz željezare. Poštenje na kile moj Bleladine. Zato bez ironije. Ja sam nezadovoljna maksimalno ali mi ovi nijesu odgovor na problem. Na protiv, oni su problem.

  • V(j)era,

   Sto je Vama vazno koliko je bilo naroda?Evidentno je da je bilo dosta i bice jos vise….i neka ce.Ne moze se vise PREZIVLJAVATI a kamoli zivjeti!
   Posto se licitara sa tim brojem na podgorickom trgu,evo malo matematike…..napominjem samo trg bez ulice i okolnih ulica je dimenzija 100×120 metara ili 12.000m2.Racunica je da po kvadratu stane 3 covjeka.A neka je juce bio jedan pa je to 12.000 ljudi!
   Je li malo ili dovoljno?

  • NeVero, Ocigledno da ne zivimo u istoj drzavi. Ovo je bio protest nezadovoljnih gradjana Crne Gore.
   Ne mogu se ni nasmijati tvom rezonovanju da smo mi ucesnici protesta “zadovoljni” .
   Potpuno si izgubljena u svojoj samoci da ne vidis ispred sebe.
   Cak i da si u pravu pa kako moze neko biti gori od ovih sto caruju od 1988g.
   Cio zivot prodje.. od tada i gdje smo mi stigli?
   Nije bilo koliko sam mogao vidjeti “politicara” na mitingu.
   Pa vidi na slici se vide 3-4 dame.
   One su dosle da svojim dolaskom iskazu nezadovoljstvo protiv ovolikih kradja i nepravde koja je napravljena ne mozda njima licno, nego njihovim prijateljima komsijama, gradjanima njihove drzave.
   Traze pravdu i slobodu. Traze da se lopovi pohapse a ukradeno vrati.
   U cemu je problem Vera?
   Ko ih je vodio?
   NIKO, jer nidje nisu niti isli.
   Dosli su na protest i vratili se kucama olaksana srca i duse.
   Osjecao sam se slobodno, pune duse kad sam se vracao iz PG sa suprugom i djecom.
   Objasnio sam djeci sta je pravda i sloboda i kakvi oni treba da budu.
   Mislim da su shvatili jer su trazili da svi idemo na protest.
   A nisu morali….
   Ali ti to ne razumijes sjedeci pored malog ekrana, niti ces ikad razumjeti. Mrdni malo. Vjeruj u boljitak. Misli pozitivno, jer je vrijeme za promjene.
   Izgleda moja Vero da si u totalnom haosu jer niko normalan ne moze reci da su problem ljudi koji zele bolje svojoj zemlji na miran nacin.
   Od cega te je strah?
   Lustracija mora da se desi. Pa reci mi jednu dobru stavr sto su ovi na vlasti uardili zadnjih 22 godine?
   Nemoj samo da kazes da su naparvili Crnu Goru, jer nijesu.
   Crna Goar je vjecna, a ako se dobro sjecas jedino su Liberali bili za samostalnost ali da budemo u njoj slobodni i srecni a vjerujem da niti smo slobodni a jos manje srecni, bar vecina nas lakovjernih, prevarenih na svakakve nacine.
   Ako ne budu valjali novoizabrani birajmo ponovo ove na sledece izbore.
   Kinezi kazu: If you do not have a goal, you can not reach the goal..
   Slavko prevedi ovo “onom” sa Prcanja
   Blazen Isus i Marija!

  • Slazem se!
   Vanja je problem. Sram je bilo, opljackala je drzavu. Evo vec godinama pravi od drzave sprdnju. Vec godinama su njene prijateljice sve bogatije a proporcijalno narod sve siromasniji. Vec godinama ona i cijeli MANS pogubno privatizuju crnogorske fabrike i unistavaju nasu privredu. Vanja potpisuje ugovore koji zaduzuju Crnu Goru iz dana u dan, a nasa djeca ce to placat. I ovaj jatko iz Zeljezare se pravi neki sindikalac a svi znamo da je on zapravo gazda Niksicke banke (iliti Prve). A studenti.. narko trafikanti, pripadnici duvanske mafije, sex trafikinga. Policija i tuzilastvo plesu po njihovim notama.
   Vanja lopove! Vanja lopove!
   Milo cestiti i posteni, spasi nas ti nakon sto nas ova dvije decenije jase.

  • Vera, je si li jos u nesvijesti, sto nas snadje zadnjih 20 godina. Koliko gladnih, koliko prebijenih, koliko ubijenih, koliko prevarenih..a ti o opoziciji?
   Ne pricaj o djeci dok su im ocevi zivi, Milo lopove.

  • A nesretna Vero…ili Ano, ili vec kako se kada predstavljas.
   Vidi jadna ne bila da sam pisao Ani a ne veri?
   Blazen Isus i Marija!!! i J…D……!!!

 16. Ana je si li se to prepala da te otkrio….?
  Tacno tako, bila je sprdjnja sto je nekoliko hiljada gradjana koji traze samo pravdu i posao izasla na ulice da to na atj nacin iskaze.
  Ti nisi bila tamo jer si odmarala.
  Podsjeti me na jednu pricu o nije Vjeri nego neVjeri….
  -Subota ujutro, ustao je rano, tiho se obukao, napravio svoju užinu, tiho se izvukao iz kuće do garaže.
  Zakačio je čamac za auto i krenuo na pecanje.Kad ono nevreme, pljušti kiša, grmi, seva, vetar duva 100 km na sat.
  Vratio se nazad, uključio u autu radio i čuje da će vreme biti loše ceo dan.
  Vratio se nazad u kuću, tiho se skinuo i skliznou nazad u krevet….
  Prigrlio leđa “svoje” žene, sada sa drugačijim osećanjima, i šapne joj:
  “Vreme je jako loše”.
  Voljena žena mu odgovara:
  -“I možes li da veruješ da je moj glupi muž otišao na pecanje?”
  Cujem da se muz zvao …….?
  Blazen Isus i Marija

 17. Blejadine,ne mogu na mitinge privireti evo više 70.ljeta-jer dok je onih bradatijeh i tvojih golije-ne ćeš me viđati-Moji su se vjekovima protiv takvije borili.Ćao,stiglo ti je pismo na miša-mišiću moj znaveni-WicWicipedio!

 18. Zr je za tebe Bokelj ova frustrirana Ćalovićeva, kojoj pare daje ko zna ko, a zna se i ko mjerilo neke vrijednosti? Okupili se ljudi nezadovoljni ali prevareni i od Vanjice kojoj je malo loše lične promocije falilo jer nema nešto drugo. Kad to dobije smiriće se. Ona je politikanska djevojčica ik ništa više. Ajde Bokelj, uživaj.

 19. Na Kosovo Vasilije, tamo vapi za tobom stotinu hiljada prevarenih Srba. Na Kosovo Vasilije ovdje ti misija nije uspjela. Možeš da arlaučeš i napadaš Mila krijući ili u čoporu. On je tvorac naše Crne Gore. Na Kosovo. čuješ li Vasilije ostrašćeni. Pustiće te Tači

 20. Vera, ne idem nigdje, pa ni na Kosovo dok mojom Crnom Gorom odzvanja ono sto misle stotine hilljada, Milo lopove.

 21. Tebi night bird ne trebaju očale. Slijep si i tako i ovako. Ne vidiš jer si zagrižen u sopstvenim neistinama. Bolje ti je muči kad ništa ne znaš. Mrzi ako ti je lakše ali si ipak lažac.

  • Bilo je oko 15.000 ljudi i po meni je malo,ocekivao sam vise.
   Uostalom,sto je bitno ovima fanovima vlasti koliko je bilo ljudi?Bilo je i bice jos vise?Sto vam je strana ulica?S ulice dosli,s nje ce i pasati jer opozicije nema.Ajde Boga ti,kako dosli tako i posli,necemo valjda plakati za njima?
   Samo me interesuje,nakon nekih sledecih protesta,jednog,dva ili vise……nakon koliko ce ovi koji hvale vlast u jednom trenutku prvo prestati sa pisanjem po portalima a onda pocet da napadaju po DPS-u?
   Kolika je kvota na kladionicama da ce za par mjeseci Vera poceti brljati po DPS-u?

 22. night bird je klasičn lažac. Da nijesam gledala prenos i vidjela traku koja je ispod išla TV Vijesti koja je objavila da je posjetilaca između 6 i 7 hiljada pa i da povjerujem. Inače, skup je bio ispod svakog nivoa i pretvorio se u svoju suprotnost. Ima dosta razloga za nezadovoljstva ali kada to saopštava isfrustrirana Ćalovićka ili oni minijaturni tipovi, pa još izvijuju Milo lopove kao vrhunac ekstaze, onda je zaista sve isuviše jasno i jadno. Ne postiže se rezultat na taj način. Vaskolika opozicija na čelu sa Vijestima, Danom i Monitorom, sindikati, dio penzionera, nazovi studenti i još ini skupili su se da mimo navodno politike rušedržavu. Sprdnja stručnjaci a ti lizalice nastavi da radiš ono što najbolje znaš a što ti ime govori.
  Vasilije, pratim ovaj portal. Dobro je što ti neko uporno govori da ideš na Kosovo. Tamo širi laži ne ovamo.

  • Neka vas je sramota Vero,
   Vise vam prilici neVero kad dajete ovakve “komentare”.
   S kojim pravom vi nekoga nazivate klasican lazac.
   Gledali ste na TV Vijesti (cudi me da niste gledali na TVCG) i sad polemisete koliko je bilo CESTITOG i HRABROG naroda na protestu protiv ovih sto upropastise i pokradose ovu divnu zemlju, Bogom danu ocigledno pogresnim ljudima.
   Vi da kazete jednoj nesto gospodji Calovic koja hrabro poput Jovanke Orleanka se isprsila da brani ono malo postenja sto je ostalo u narodu,
   Njoj koja bez ikakvog straha kaze i optuzuje, u ime svih nas koji zelimo ovoj zemlji dobro, u ime onih koji su obespavljeni, osramoceni, i opustosenih dusa od vampira sto nam i zadnju kap krvi isisase. (Vjerujem da ste i vi na toj strani).
   Njoj koja je ponos desetine, da ne kazem stotine hiljada ljudi koji joj se dive i u kojoj vide nadu u bolju buducnst, njih i njihove, odnosno nase djece.
   I tvoje djece Vero ako je Bog dao da ih imas. .
   Tebi i slicnima je mjesto u Afghanistanu,Iranu i slicnim drzavama gdje zene imaju samo jedno pravo; da cute i sluze.
   “Sprdnja stucnjaci i ulizice” ste svi vi kojima postenje Crne Gore bode oci, smeta, jer vidite da toga kod vas nema, pa mrzite ujutro sebe a popodne cio svijet.
   Neka vam je Bog u pomoc sitne duse!!
   Blazen Isus i Marija.

 23. Po procjeni policije je bilo izmedju 6.500 i 7.000 ljudi, a gornji naslov:”Skupu prisustvovalo između 6 i 7 hiljada građana Crne Gore” …… sve je jasno, cista matematika: Skala=Policija

  • Skala = ISTINA pa koliko goć da te boli a, što ćemo! Poliži muku Vanjinu i ostalih njenih neiskazanih i neostvarenih ljubitelja.

 24. Dobro je kad su zene pocele da izlaze.
  Sto se tice crnogoraca oni radje u kafanu se junaciti a doma nemaju ljeba jesi.
  Zenama dati svu vlast(samo da nisu clanice DPSDP pa da vidite kako ce se obracunati sa lopovima i srediti ekonomiju.
  Pocelo je pocelo!!! a do ljeta, gotovo je gotovo!!
  Ne vidjuh nidje onog zbira sa sveskom J…D…..

 25. O ljudi..pa jesmo li u tranziciji???Svuda ruze venu a mi bismo da nase cvjetaju???
  Ne vidim da cemo se brzih dana oporaviti….

  Sjecate se kad je Teatar 303 u jednoj od svojih predstava porucio: Bolje da sjede debeli, ako dodju mrsavi…jao jao jao jadni mi…..

 26. Vjerovatno je nenamjerna greska u tekstu; ne vjerujem da se Skala radio bavi jeftinim manipulisanjem brojki.
  Po procjeni policije je bilo izmedju 6.500 i 7.000 ljudi a po procjeni organizatora mnogo vise… 15.000 – 20.000.

  Mislim da je vrijeme da Vlada vidi da narod nije zadovoljan, da narod kaze da je dosta bilo pljacke, da je dosta bilo ugrozavanja buducnosti nase djece. Jos je puno ljudi koji se boje da kazu da nisu zadovoljni ili koji jos nisu svjesni koliko ih ova vlast kosta, ali je bitno da se gradjanska svijest budi.

  • Skala radio,je DPS radio i svira po notama iz Opstine Kotor,tako sve njihove vijesti su glorifikacija DPS-a koji su ojadili sve sto je pokretno i nepokretno.Sve tv i rado stanice su javile da je na protestu bilo oko 10 do 12 hiljada gradjana ali oni to moraju podijelit barem sa 2 jer bogati to se gradonacelnici ne bi dopalo a i kako bi kad ih Opstina finansira.

  • Časti ti Gogo od velike pameti i znanja zar ne vidiš da je protest u stvari sprdačina. Ko je koga tu iskoristio ali jadan ne vidiš?I u zadnje napinjao se koliko oćeš da ih izbrojih i prebrojiš ono je sve od opozicije na žalost i to ću reć koju ima Crna Gora. Zato vladajući vladaju doživotno! I neka vladaju kad nema boljih i finito!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].