Škola stripa u Kotoru

6
Simon Vučković i Ozren Miždalo

Simon Vučković i Ozren Miždalo

Simon Vučković i Ozren Miždalo

U Kotoru se u nedjelju 15. aprila otvara škola stripa koja će raditi u maloj sali Centra za kulturu.

Poznati karikaturisti i majstori stripa Simon Vučković i Ozren Miždalo za Skala radio su kazali da u Kotoru ima zainteresovanih, i za početak nedjeljom popodne prvi časovi će biti neobavezni, a kako škola bude napredovala, predavanja će biti stručna.

Učiće se tehnika i način na koji se prikazuju scenarija.

Savremeni trenutak, prema riječima Vučkovića, traži osobu koja ima svoju biografiju.

Polaznici ove škole mogu biti uzrasta od osnovne i srednje škole do nivoa fakulteta, ali će preovladavati učenici viših razreda osnovne škole.

Prvi časovi su besplatni, a potom se škola plaća 20 eura mjesečno.

6 KOMENTARI

  1. Poz postovana redakcijo evo,ovdje Vidimo cisti primjer kako prevaranti prostperiraju ova dvojica momaka su ranije bili u jednoj NVO organizaciji koja je prva afirmisala strip u tadasnjoj drzavnoj Zajednici Srbija i Crna Gora i uradila najbolje za grAd Kotor i strip tada su iskljuceNL i napravili svoju NVO strip centar i NVO udruzenje strip autora crne gore zamislite dvije NVO nije im dosta jedna za njihov apetit sve sto su uradili za grad je par flajera i pozivnica ne mogu da vjerujem da neko moze podrzati prodavanje magle ljudi koji nemaju ni struku da mlade vce ovim poslom, , , ,

  2. Bravo momci, pokupte djecu sa ulice i osmislite im slobodno vrijeme. Puno uspjeha u radu vam želim, sretno!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].