Skala radiju čestitali Ranko Krivokapić i Marija Ćatović

7

Povodom 9 godina od početka emitovanja redovnog programa Skala radija, čestitke su uputili Ranko Krivokapić, predsjednik Skupštine Crne Gore i Marija Maja Ćatović, gradonačelnica Kotora.

U čestitci Krivokapića se kaže:

Vaši talasi muzike, glasa profesionalnih novinara su posljednjih 9 godina melodično odzvanjali Bokokotorskim zalivom, promovišući multietički i višenacionalni sklad Kotora i Boke.

U vremenima kada je Kotor zahvatila loša klima, pokazali ste svoj profesionalizam i rašćerali buru koja je htjela orobiti slobodu riječi i misli u vjekovnom Kotoru.

Pokazali ste da se nezavisnom mišlju i bokeškom melodijom najbolje čuvaju sva vrata starog grada.

Čestitam Vam u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, deveti rođendan.

Ranko Krivokapić

*  *  *

Marija Ćatović je napisala:

Poštovani gospodine Mandiću,

Vama lično i svim članovima kolektiva Skala radija najsrdačnije čestitam deveti rođendan Vaše medijske kuće.

U proteklom periodu Skala je značajno doprinijela objektivnom i pravovremenom informisanju naših sugrađana i slušalaca širom Boke.

Vaš program, posvećenost poslu i profesionalni rad osvojili su povjerenje auditorijuma.

Želim Vam da tako nastavite i ubuduće, te da frekvencije Skala radija budu i dalje dobar i provjeren izvor informacija, uz program koji afirmiše našu tradiciju i kulturu.

Sa iskrenim čestitkama

Marija Maja Ćatović

* * *

Skala radiju danas stižu brojne čestitke telefonom, faksom, mejlom, telegramom. Prijatelji znaju da obraduju.

Sa Ljute Danka i Milan Kosović, prof. Milenko Pasinović, Miško Vulović iz Radanovića, Brano i Mikica Seferović iz Podgorice,  Draguna Vlahović, Ljiljana Jerina i Jelena Radović iz Podgorice, kolege iz radija Antene M i Montene TV, Radio Jadrana,  Deja Mandić iz Podgorice, Svetlana Laković, Miloš Dževerdanović, Branka i Ane Feri, Turistička organizacija Kotor, Kotor Mar agencija, Srđan Kusovac, glavni urednik Pobjede, Radmila Čižek, Špiro Jovanović, Crnogorska etnička zajednica Australije Sidnej, koleginica Biljana Marković iz dnevne novine Dan, Ilija Serdar iz Novog Sada, Zoran Vučinović, Zora Jeknić sa Krsca,  kotorski vatrogasci,  DPS, Željko Avramović potpredsjenik kotorske opštine  i mladi DPS, opštinski odbor Kotor,  Liberalna partija, Vido Drašković, HGD Crne Gore, potpredsjenik kotorske opštine Pura Popović, Saša Milošević direktor Kulturnog centra,  kolega Uglješa Vukašinović, Mileva Vujošević Pejaković, direktorica i kolektiv Pomorskog miuzeja Crne Gore Kotor, Safet Luković.

Torta i cvijeće  tradicionalno od familije Petrović, Maje, Gorana, Renate i Kreša, Agneza i Krešo Petrović,  Mladen Lučić direktor Lučke uprave, slušatelja Ratka Nikolić,  Stanka Pajović,  Anka Perović,  Marina Cuca Franović, Anita Cuca Bebić.  Slušaoci iz Tivta i H Novog,  dr Arijana Gradinčić   Prima medika, VK Risan, Ljilja Jovović iz opštinskog  Sekretarijata za kulturu, NVO Fešta iz Kotora, Beba Brajović iz Danilovgrada, Nevenka Macan, Jasminka Grgurević, kolektiv Pošte Kotor, kolektiv Doma zdravlja iz Kotora, Ana Dančulović, Davor Grandis, Marija Čolpa, Dejo Popović, obitelj Prandel, Ljuba Šljuka, Sanja Kalezić, Iva Čižek, Aleksandar Joksimović, Ester i Branko-Luka Knezović, dr Nenad Popović, Matica crnogorska, i brojni slušatelji koji su čestitku poslali SMS porukom ili na komentarima na našem sajtu.

Svima srdačno zahvaljujemo i obećavamo da ćemo se truditi da budemo još bolji i da smo spremni u svakom trenutku da čujemo svaku njihovu sugestiju, primjedbu i prijedlog.

7 KOMENTARI

 1. Alo majstori sve cestitke iz Buenos Airesa gdje vas slusamo svaku noc. Sve cestitke uz veliko fala sto nam sa svojom predivnom muzikom uljepsavate ove nase iseljenicke dane!!!

 2. E Skalo evo da se cune i moj glas iz Novoga Zelanda dje se nalazim na odmoru a inace zivim u hurstvilu to vi je blizu Sidneja. Kad godj mogu slusam vas radio i najbolji ste samo da znate i od srca vi zelim da takvi i ostanete.

 3. Skalo samo naprijed. Pokazali ste se da ste najbolje i takvi i ostanite! Sve cestitke od srca povodom vaseg jubileja.

 4. Neka se drugi ugledaju u program radio Skale.
  Svima zaposlenima mnogo zdravlja, lične i porodične sreće.
  Kad bi bilo malo narodne izvorne pjesme ? Može li gospon Mandiću?

 5. Samo mi nije jasno kažite nam i otkrijte formuli kako stižete sa tako malo ljudi (ako je to istina) da prvi javite važne događaje , snimite, postavite na sajt itd . kako toi može fizički , Koliko vas ima tamo u radiju? Svaka čast ali ipak je zagonetka koliko i kako stižete na važne situacije kad vas nema dovolno .

 6. Vasom muzikom i emisijama sa interesantnim i aktuelnim prilozima uljepsavate nase dane koje provodimo daleko od domovine Crne Gore i nase Boke.
  Savez crnogorskih asocijacija Njemacke i Crnogorsko-njemacko udruzenje MONTEHESS iz Frankfurta.
  Pozdrav Skalinom timu i Slavku Mandicu od Nenada Popovica

 7. Skala je zaslužila čestitke i lijepe riječi. Hvala vam što još imate snage da radite svakodnevno ovako i za nas.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].