Sijeku stabla lažno se predstavljajući

4
kome su smetala stabla u naselju Rakite

Zoran Mrdak

Zoran Mrdak

Na najnoviji vandalizam, sječu drveća, konkretno 4 stabla u naselju Rakite u Škaljarima, koje su Skala radiju prijavili revoltirani građani, pozvali smo direktora kotorskog Komunalnog preduzeća Zorana Mrdaka, koji nam je kazao da sa sječom drveća Komunalno preduzeće nema nikakve veze.

Ovaj dio naselja nije u programu održavanja, niti je iko iz gradskog zelenila sjekao stabla, kazao je Mrdak.

On je pojasnio da se često neki ljudi predstavljaju kao radnici Komunalnog preduzeća, odnosno, radne jedinice Zelenilo, iako sa ovim službama aposlutno nemaju veze.

Na naše pitanje da li će ovu i slične pojave prijaviti policiji, Mrdak je odgovorio da apsolutno hoće i kazao da se nažalost, osim radnika Komunalnog, poslovima održavanja zelenih površina bave i neki drugi koji na osnovu ponuda sa Direkcijom za uređenje Kotora ulaze u poslove.

Komunalno preduzeće Kotor će preduzeti sve mjere da se ove pojave suzbiju, zaključio je Mrdak.

4 KOMENTARI

    • Ovo uopste nije bila dzungla nego tri lijepa stabla,a sada je gola ledina koja grozno izgleda.Zelenilo ima ko odrzavati,sto se mozemo i sami uvjeriti u gradu i okolini.Ovaj komentar taman odgovara onome ko je stabla posjekao.Nevjerovatno da nekome ljepse izgleda pustinja nego ozelenjena povrsina…

  1. Mislim da g-din Mrdak nije u pravu jer su pojedini stanari okolnih zgrada prepoznali radnika komunalnog preduzeca,izvjesnog Mrsulju koji je u prikolici kupio posjecena stabla.Vjerovatno je ovo uradjeno bez bilo cijeg naloga,ali doticni gospodin i ostali ucesnici u ovom vandalizmu moraju snositi zakonske posljedice.

  2. Ovo je za krivicnu prijavu i ovo je tesko krivicno djelo. Pomislite d sjece stabla kome kako oane na pamet. Pa stvarno mora se vec jednom staat na put ovome divljastvu, vandalizmu i devastatorima Boke. Molim da Skala obavjesti kao i uvjek i reaguje. HVALA.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].