Sjećanje na vrijedne kolege u kotorskom Resursnom centru

0
kotorski Resursni centar

U Resursnom centru za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajem sluha i govora u Kotoru, danas je održana komemorativna sjednica u znak sjećanja na članove kolektiva koji su preminuli u posljednjih 13 mjeseci.

Borka Mirović, Slavica Latković, Miroslav Braić i Blagota Vujović bili su dugogodišnji članovi kolektiva Resursnog centra koji su ugradili sebe u decenije rada, svakodnevno druženje sa učenicima i kolegama, pripremanju gluve djece za samostalan život.

Na komemoraciji, u prisustvu članova porodica preminulih članova kolektiva, o njihovom doprinosu i sjećanju na dugogodišnju saradnju govorio je direktor Borislav Kašćelan.

Odlazak četvoro vrijednih i nezaboravnih članova kolektiva ostavio je veliku prazninu u kolektivu Resursnog centra u Kotoru, pogotovo što su svo četvoro bili vezani za nastavni proces i svakodnevni rad i druženje sa učenicima.

Zbog toga su se članovi kotorskog resursnog centra na kraju 2015. godine, na poseban način oprostili od četvoro preminulih kolega koji će ostati u trajnom sjećanju učenika i svih zapslenih u ovoj ustanovi, stoji u dopisu koji je Skala radiju proslijedila Služba za informisanje Resursnog centra za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora Kotor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].