Sistem elektronske prijave boravka turista

0
turisti u Kotoru

Vanja Petrović

Vanja Petrović

U susret sezoni, Turistička organizacija Kotor je započela aktivnosti oko uključivanja u sistem elektronske prijave boravka turista kako bi adekvatno servisirali građane i smanjile gužve.

Za sada su dobijeni digitalni sertifikati od pošte CG koji su zajedno sa zahtjevom poslati Ministarstvu unutrašnjih poslova.

TO Kotor će objaviti zvaničan početak rada na prijavi boravka kada budu dobili sertifikat od MUP-a, kazala je za Skala radio Vanja Petrović iz lokalne Turističke organizacije.

Punktovi za prijavu boravka turista će biti na istim lokacijama kao i prošle godine, to jest, u Starom gradu, Prčanju, u Risnu i Lastvi Grbaljskoj, a novina od ove godine je punkt na Sv. Stasiju, podsjetila je Petrovićeva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].