Šesti dan Kotorskog festivala pozorišta za djecu

0
Avanture gospodina Panča

U okviru XXII Kotorskog festivala pozorišta za djecu, u ponedjeljak 7. jula igraju dvije takmičarske predstave.

Na trgu Svetog Luke u 20 sati počinje predstava “Avanture gospodina Panča”, londonskog pozorišta “Konrad Fredericks.

Na ljetnjoj pozornici od 21 sat i 30 minuta nastupa državno bugarsko  pozorište “Stara Zagora” sa lutkarskom predstavom “Čarobnjak iz Oza”.

Čarobnjak iz Oza

U pratećem dijelu festivala večeras u 19 sati na Pjaci od kina predstaviće se teatar Glazamaz iz Moskve sa predstavom “Jedan poznati vuk”.

Nakon toga, u 20 sati i 30 minuta na istom trgu djeca dramskog studija Kulturnog centra “Nikola Đurković” Kotor predstaviće poeziju za djecu Velimira Ralevića “Mjesečarenje na suncu zaljubljenog viteza”.

U sali Kulturnog centra “Nikola Đurković” u  20 sati je “Alisa” – inkluzivni mjuzikl za djecu Udruženja za afirmaciju dječijeg stvaralaštva “Svitac” iz Beograda.

Na Trgu od oružja u 20 sati predstaviće se djeca iz kotorskih vrtića Javne predškolske ustanove “Radost” programom pod nazivom “Najveća, najljepša, najslađa je naša muzika i ples”.

“Osnaženi suncem” naziv je programa koji će na glavnom gradskom trgu u 21 sat i 30 minuta izvesti Nevladino udruženje “Djeca Tivta” i Javna ustanova “Dječiji savez” iz Podgorice.

U atrijumu Kulturnog centra u 22 sata su “Smrtni grijesi”, podgoričkog dramskog studija “Istureno odjeljenje”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].