Sergej Ćetković: Više ćemo cijeniti stvari koje su nam se podrazumijevale

0
Sergej Ćetković

Crnogorski kantautor Sergej Ćetković poznat je u javnosti kao neko ko se zalaže i njeguje prave vrijednosti u životu, kao i da mu je porodica na prvom mjestu.

Ovaj put se oglasio na društvenim mrežama i podijelio svoje razmišljanje o koronavirusu.

“Sve će jednom proći. Pa i ova situacija u kojoj smo sada. Kažu da je najvažnija stvar za sreću prisustvo kontrasta u našem životu. Nikada ne bismo znali cijeniti zdravlje da nismo bili bolesni, hranu, da nismo nekada bili gladni, sreću da nismo bili nesrećni, ili mir da nismo nekada bili bez njega.

Izvor nezadovoljstva većine ljudi danas jeste obilje svega i podrazumijevanje svačega. Do juče smo podrazumijevali da imamo slobodu i da možemo ići napolje, boraviti u prirodi, putovati i sastajati se kada gdje i sa kime mi to želimo. Danas, kada nam je ta sloboda koju smo podrazumijevali oduzeta, vidimo kako je bez nje.

Oluja u kojoj smo sada ima upravo to za cilj. Da nas nauči da uživamo više u onome što podrazumijevamo i da pronalazimo sreću u svemu što nas okružuje, a što smo do juče smatrali beznačajnim.

I ovo će proći, izaćićemo iz ove oluje. Samo se nadam da više nikada nećemo biti isti. Istinski srećni će biti samo oni koji ne zaborave. I kao takvi nauče vještinu istinskog uživanja u svakom novom normalnom danu”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].