Savremena scenska rasvjeta za kotorski Kulturni centar

4
nova scenska rasvjeta Kulturnog centra

Miloš Dževerdanović

Miloš Dževerdanović

Kotorski Kulturni centar “Nikola Đurković” je ovih dana obezbjedio novu scensku rasvjetu koja će zamjeniti staru.

Scenska rasvijeta zadovoljava evropske standarde, a koštala je 35 hiljada eura, i ovih dana će biti montirana u velikoj sali Kulturnog centra, kazao je za Skala radio Miloš Dževerdanović, direktor Centra.

Ova oprema će značajno doprinijeti energetskoj efikasnosti i uštedi električne energije, za čiji utrošak će biti potrebno izdvojiti dvije trecine manje sredstava.

Nakon montiranja nove opreme stara scenska rasvjeta će biti servisirana, a koristiće se za programe koji se organizuju u ljetnjem periodu.

Dževerdanović je napomenuo da su se do sada za ovaj vid usluge izdvajala značajna sredstva i naveo da će se u ovoj godini učiniti sve da se obezbjedi i ozvučenje čime bi se zaokružila tehnička podrška programima u prostorima ove Javne ustanove.

4 KOMENTARI

  1. Bravo za osvetljenje. Kad bi i ovo drugo bilo nabavljeno imali bi dobre uslove. Predsjednik opštine je dao 80.000 eura ra rok koncert jer je on proglašen prvim rokerom Crne Gore na TV Herceg Novi. da je te pare dao centru sad bi imali i ozvučenje i grijanje. Svašta vala

    • E evo rok od prije dvije godine postade vjekovna tradicija Kotora za koju se izdvajaju lijepe pare a npr. karneval može i sa 20 iljada, lijepo baš kako treba!

  2. Gledala sam noćas kako Rijeka pravi karneval. ne kažem da mi možemo tako ali oni se pripremaju čitavu godinu. Džefe ne slušaj nikoga nego sam smisli kako da radiš. Pomoć će ti oni iskusni koji vole Kotor a ne oni koji bi samo da se dočepaju para.

  3. Svaka čast direktore. Nadam se da će se napraviti centar za kulturu jer u ovaj niko nije ništa činio. Bilo je mnogo direktora koji su primali platu a nijesu ništa činjeli. Treba pitat što je sa onim ozvučenjem i binom što su ugostitelji dobili. Ko je to šklapio. Još jednom pozdrav i čestitke.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].