Saradnja kotorskog Komunalnog preduzeća i “Morskog dobra”

1

Sandra Radulović

Sandra Radulović

Javno preduzeće Morsko dobro i kotorsko Komunalno preduzeće su zaključili ugovor u iznosu od 82,5 hiljada eura za redovno i cjelogodišnje održavanje čistoće zone morskog dobra u kotorskoj opštini.

Od ugovorenog iznosa 56 hiljada se odnosi na održavanje čistoće, a 26 hiljada eura na održavanje bujičnih kanala, kazala je Sandra Radulović, PR u “Morskom dobru”.

Za održavanje i uređenje zelenih površina sa kotorskim Komunalnim preduzećem je sklopljen poseban ugovor u iznosu od 25 hiljada eura kojim je predviđena i nabavka i sadnja sadnica sezonskog cvijeća kao i 20-ak palmi, rekla je ona.

Ukupan iznos zaključenih ugovora za održavanje čistoće i zelenih površina u kotorskoj opštini sa preduzećem “Morsko dobro” iznosi preko 107 hiljda eura, zaključila je Radulovićeva.

1 KOMENTAR

  1. Ajde da, neka malo ciste, i neka su im sretne pare
    to je jedino sto se konkretno vidi svaki dan , vezno za izgled Kotora.

    Neka imaju smetlari velike plate

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].