Sanirano klizište u Kavču, u toku radovi na trećem putu u Dobroti

1
Dobrota

Jagoda Berberović

Jagoda Berberović

Od 1. septembra više nije na snazi odluka o zabrani gradnje u kotorskoj opštini za vrijeme turističke sezone, a tokom sezone Opštinska direkcija za uređenje i izgradnju Kotora imala je intezivne investicione aktivnosti.

One su se odnosile na sanaciju klizišta u Kavču koje je u potpunosti sanirano.

Takođe se radi na saobraćajnici prema groblju Sveti Ivan u Dobroti, gdje je u toku postavljanje kanalizacije otpadnih voda, kaže za Skala radio Jagoda Berberović, direktorica Direkcije.

Slijedi asfaltiranje i izrada trotoara na ovom putu.

Uz kanalizacioni sistem na trećem putu, uporedo se rade ivičnjaci kako bi se omogućilo što brže asfaltiranje druge faze saobraćajnice na ovoj dionici.

Poslove kreditom KfW banke izvodi preduzeće “Jedinstvo”, a investicijom rukovodi preduzeće Vodacom u saradji sa kotorskim Vodovodom, podsjeća Berberovićeva.

1 KOMENTAR

  1. Danas je Ivandan, blagdan koji kao Krsno ime slave stara pomrskoa bratstva Dobrote koja gravitiraju toj crkv,. Kamenarovici, Petricevici, Doibrilovici, Tomici, Oparenovici i td.Ta crkva odn svetitelj je Patron tog dijela Dobrote.
    Eto tako se desilo da je bas danas zatvoren put ka crkvi sv. Ivana gdje se samo jednom godisnje, odn, juce popodne i danas ujutrp odrzava funkcija. Ma nema veze …. samo nekla se zavrsi kanalizacija u put … zrtvovaalo bi se i mnogo vise.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].