Sačuvati i unaprijediti tradicionalne kulturne potencijale Kotora

0
Marija Ćatović

Marija Ćatović

Marija Ćatović

Novogodišnju čestitku građanima Kotora uputila je gradonačelnica Marija Ćatović.

Sa željama za dobro zdravlje, sreću i uspjeh u životu i radu ona je poručila da smo u godini koja je na izmaku, bili suočeni sa neizbježnim efektima globalne ekonomske krize.

I pored toga, uspjeli smo, ipak, da uspostavimo finansijsku održivost, te da sačuvamo i značajno unaprijedimo tradicionalne i kulturne potencijale Kotora.

Razvojni programi naše opštine, planirani proteklih godina, daju konkretne rezultate, naročito u segmentu rješavanja infrastrukturnih problema, te ukupnom pozicioniranju Kotora, kako u državnim, tako i u međunarodnim okvirima.

Nastojaćemo i ubuduće da doprinosimo razvoju Kotora i Crne Gore, afirmišući kvalitete stabilnog društva i podržavajući evropske integracije, kako bismo otvorili nove mogućnosti prosperiteta i svestranog napretka.

Uvjerena sam da će naše civilizacijsko i kulturno bogatstvo, tradicijom izgrađen odnos međusobnog poštovanja i tolerancije, kao i posvećenost budućem razvoju, značajno doprinijeti što boljim perspektivama u godini pred nama.

Želim vam da praznične dane provedete u dobrom raspoloženju i prijatnoj atmosferi i još jednom vam najsrdačnije čestitam Novu 2012. godinu, stoji u čestitki predsjednice Ćatović.

Novu godinu građanima Kotora čestitao je i dr Nikola Konjević, predsjednik SO Kotor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].