Sa Skale se prije čuje i dalje vidi

7

Prije 10 godina u Kotoru 15. septembra je sa radom počela prva nezavisna radio stanica Skala radio.

Skala radio 10 godina sa brojnim slušaocima, diljem Boke, Crne Gore, kao i sa onima iz dijaspore  sa našim pomorcima i našima u bijelom svijetu koji nas slušaju putem interneta i kojima smo kako nam često pišu most i spona sa rodnim gradom, Bokom i svojom državom Crnom Gorom.

Skala njeguje živu, izvornu riječ, bokeljske običaje i po tome smo prepoznatljivi.

Dnevno bilježi rast slušanosti, a na internetu, osim medija koji imaju nacionalnu pokrivenost, Skala je ubjedljivo najslušanija.

Skala radio program emituje na dvije frekfencije, za Kotor na 102 sa Vrmca i 92.7 mhz sa Obosnika za Tivat i Herceg Novi.

Dosadašnje postojanje Skala radija, značajna pokrivenost i slušanost, garancija su opravdanosti postojanja prve nezavisne radio stanice u Kotoru.

Zadatak Skala radija je da animira građane da shvate sopstvenu ulogu u očuvanju kulturnog i prirodnog naslijeđa i obaveže odgovorne da sve urade da Kotor zadrži status UNESCO-vog grada.

Skala radio će ovaj vikend radno i sa prijateljima proslavljati svoj 10. jubilarni rođendan.

Nakon rada u prostorijama Crnogorske komercijalne banke na Trgu od oružja, u međuvremenu kraćeg preseljenja zbog adaptacije prostora u Dom pomoraca na pjaci od Muzeja, od nedavno smo na Pjaci od kina odakle emitujemo program 24 sata za Boku Kotorsku.

Skala se sluša u svim krajevima svijeta posredstvom interneta i u Crnoj Gori putem Extra Tv-a.

Skala je, što je čini ponosnom, uspostavila izuzetno dobre odnose sa našom dijasporom.

Nastojimo svakodnevno da ostvarimo što bolju komunikaciju sa slušaocima.

Sve je veći broj onih koji se javljaju sa svojim problemima koje prosleđujemo nadležnima i pratimo kada će i kako odgovoriti, o čemu javno obavještavamo građane.

Skala radio je jedan od rijetkih komercijalnih medija u Crnoj Gori koji se bavi informativom, istraživačkim novinarstvom i poslovima koje bi trebao u pravovremenoj i kvalitetnoj informisanosti javnosti da obavlja javni servis.

Zato smo radio koji se prije čuje i dalje vidi!

7 KOMENTARI

 1. Sretan deseti rođendan, takođe sretne nove prostorije žele vam Anita i Mirko. Slušamo vas i veliki pozdrav iz Metkovića.

 2. MIJONI- Iako ste godinama postojanja mladi, odavno ste sazreli u ozbiljan medij koji plijeni pažnju slušalaca daleko van granica Crne Gore. SRETAN VAM DESETI ROĐENDAN !

 3. ajde neka je sa srecom!!!!!!
  zivjeli i da nam budete jos bolji!!!!
  svugdje sa Skalom, kuci, u autu, van CG …
  volimo VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Neka vas sreća prati i vazda sretno sa puno uspjeha dočekivali svaku narednu godinu i svaku novododatu vrijednu “n u l u”na ovu prvu berićetnu !!!!!!! A M E N!!!

 5. Budite takvi isti , najbolji i meni i mojoj familiji najdraži medij, a Boga mi i brojnim građanima Kotora.Srećno vam bilo i još 100 godina.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].