Sa njima se svijet raduje

3
djeca iz škaljarskog vrtića u Skala radiju

djeca iz škaljarskog vrtića

djeca iz škaljarskog vrtića

Mali ljudi, koje mi zovemo djeca, iz škaljarskog vrtića “Radost” sa svojim vaspitačicama Mirjanom i Ljiljom danas su bili gosti Skala radija.

Iskreni i radoznali, originalni i maštoviti, njih 12 predškolaca za kraj igre i odrastanja u vrtiću, posjetili su ovaj medij i upoznali se sa svijetom odraslih kojima su poručili da u njihovom carstvu caruje drugarstvo.

Kazali su nam što je dobro, a što se to ne smije, i podsjetili nas da se ne smije lagati niti krasti.

U veliki život iz vrtića u prvi razred “nose sa sobom svoja prva znanja u školu i život za buduća zvanja”, poručili su nam najmlađi.

Njihove vaspitačice sa emocijom, kako su kazale, prate i ovu generaciju o čijoj mašti im svjedoče crteži i boje za dar.

Novinari Skala radija objasnili su mališanima život u radiju, uveli ih u prostorije studija, režije i redakcije i sa njima napravili predah na najljepši način.

3 KOMENTARI

  1. Ove su me fotografije oduševile, mogu mislit kakva je bila atmosfera sa vama u radio skalu. Hvala vam za ovaj lijepi susret sa najljepšima u našem gradu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].