Rutović otvara II Petnjičke književne susrete “SVI MOJI“

0
mr Željko Rutović

Kulturolog i publicista mr Željko Rutović, besjedom Kultura i identitet između globalizma i konzumerizma, u subotu 19. septembra u 18 sati, svečano će otvoriti II Petnjičke književne susrete “SVI MOJI“.

Rutović je autor deset knjiga iz oblasti teorije i kulture medija, slobode izražavanja, sociologije politike, filozofije medija i digitalnih fenomena postmodernog doba.

U avgustu ove godine, u izdanju Centra za filozofiju medija iz Zagreba, izašla je nova knjiga Željka Rutovića, Transfiguracija tijela, koja problematizuje karakter socijalno-kulturoloških fenomena transfiguracije tijela kroz sociološke aspekte negativne paradigme fenomenologije konzumerizma, vrijednosne unificiranosti i medijskog spektakla.

II Petnjički književni susreti održaće se u okviru manifestacije VII Bihorsko kulturno ljeto, u organizaciji Javne ustanove “Centar za kulturu Petnjica”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].