Rimski mozaici nijesu oštećeni u nevremenu, a prvi kruzeri krajem februara

0
Kruzeri počinju za desetak dana

Dragana Maslovar

Dragana Maslovar

Arheološki lokalitet Rimski mozaici u Risnu nije pretrpio nikakve štete usljed vremenskih neprilika ovih dana.

Tokom zime se redovno održavaju i u redovnom su stanju.

U punom kapacitetu ovaj lokalitet biće otvoren 1. maja kad kreću javni radovi u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje, kazala je za Skala radio Dragana Maslovar iz kotorske Turističke organizacije.

Ona je najavila i dolazak prvih kruzera u kotorsku luku krajem februara, a od aprila se očekuju svakodnevni intezivniji dolasci brodova.

Narednih dana kotorska Turistička organizacija izdaće novi, redizajnirani katalog smještaja, a u pripremi je gastro katalog i redizajnirana mapa grada.

Slijede i sajamski nastupi, 23. februara na međunarodnom sajmu u Beogradu predstaviće sa zajedno turističke organizacije Kotora i Tivta, a potom slijedi sajam turizma u Budimpešti, podsjetila je Maslovar.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].