Rekonstrukcija gerijatrije i parka u Domu starih u Risnu

1
Dom starih Grabovac Risan

Zoran Vukicević

Zoran Vukićević

Nakon završene tenderske procedure u Domu starih “Grabovac” Risan, u srijedu 4. maja biće potpisan ugovor sa izvođačem o početku rekonstrukcije objekta gerijatrije.

To je zgrada koja je jedina u procesu sanacije i gradnje objekata Doma starih ostala u lošem stanju.

Početkom avgusta biće završena sanacija objekta gerijatrije, koja podrazumijeva rekonstrukciju fasade sa bravarijom, zamjenu krova i postavljanje solarnih kolektora, kazao je za Skala radio Zoran Vukićević, direktor Doma starih.

Sljedeće godine u planu je i unutrašnja rekonstrukcija odjeljenja gerijatrije.

Takođe, ovih dana počinje i rekonstrukcija parka površine 2,6 hiljada kvadrata koji će biti potpuno prilagođen osobama sa invaliditetom, kao i osobama sa demencijom, pa će u dijelu parka postojati takozvani terapeutski vrtovi, objašnjava Vukićević.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].