Redukcija struje

3

Povremeno redukovanje napajanja električnom energijom, od deset odsto od ukupne potrošnje, počelo je u pojedinim područjima u Ulcinju, Baru, Herceg Novom, Kotoru i Tivtu, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

“Zbog novog kvara na prenosnom 110 kV dalekovodu “Herceg Novi – Trebinje”, po nalogu Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), EPCG počela je da povremeno djelimično redukuje napajanje pojedinih konzumnih područja na crnogorskom primorju, u gradovima Ulcinj, Bar (Virpazar), Herceg-Novi, Kotor i Tivat”, kaže se u saopštenju.

Kako se pojašnjava, zahtjev CGES-a odnosi se na redukciju od deset odsto od ukupne potrošnje.

“EPCG se trudi da naizmjenično i povremeno redukuje napajanje u pojedinim djelovima navedenih gradova u što kraćim vremenskim intervalima, kako bi potrošači imali minimalne neugodnosti zbog prekida napajanja”, zaključuje se u saopštenju.

3 KOMENTARI

  1. neka ih je stid i sram bez i jedne riječi opravdanja. Usred sezone . Nijesu znali da će vrućina i da se pale klime. sada ih obavještavam da će snijeg u januar i da se pripreme.

  2. Lijep pobjede u turizam hrlimo a 21. vjek je a bez elektrike uz sterike. Hoce li se za ime Svetoga Mihovila ova situacija ikad izmjenit i da imamo elektrike a ne sterike i da imamo vode a ne bidone i flasiranu doma i u tece i burad…za ime svjeta koje je ovo era i dje smo mi danas…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].