Razvojno investicioni projekti TO Kotor

0
turisti ispred mape grada u Kotoru

Na bazi utvrđenih prioriteta u Strateškom planu razvoja opštine Kotor, Turistička organizacija Kotora je u saradnji sa prof. dr Ivom Županovićem pripremila dokumenta vezana za formiranje koncepta gradske turističke kartice kao polazne osnove za izradu digitalnih mapa smještajnih kapaciteta.

Nadalje, jedinstveni elektronski katalog i sistem rezervacija, polazne su osnove za razvoj ruralnog turizma i program podsticaja sportskog turizma.

Pripremljeni razvojno-investicioni projekti imali bi za cilj podizanje kvaliteta postojeće ponude, ali i razvoj ponude do sada nedovoljno prepoznate strateškim planom, produženje turističke sezone i dugoročno tržišno održivo poslovanje, navodi se u saopštenju lokalne Turističke organizacije.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].