Rastimo uz ples, ali ne zaboravimo drugare iz poplavljenih područja

0
Tanja sa Izabelom i Anjom

Tanja, Anja i Izabela

Šest privatnih predškolskih ustanova iz 5 gradova Crne Gore, Podgorice, Budve, Ulcinja, Bara i privatnog vrtića “Osmijeh” iz Kotora u neđelju 1. juna organizuju međunarodnu manifestaciju “Rastimo uz ples – djeca na trgovima 2014.” u Podgorici od 18 sati u Delta Citiju.

U realizaciji ovog projekta učestvuje 17 hiljada dece iz 44 predškolske ustanove sa svojim vaspitačima iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Brčko distrikta, Kosova i Srbije a autor ovog programa je Dječija plesna asocijacija iz Beograda, kazala je za Skala radio Tanja Popović, direktorica kotorskog dječijeg vrtića “Osmjeh”.

Ljepota ove dječije fešte je u tome sto će svi nastupati sa istim koreografijama u isto vrijeme 1. juna u 18 sati u svojim gradovima.

U jednoj od koreografija sa djecom plešu i njihovi roditelji i vaspitači, objašnjava Popovićeva.

“Kako mnoge ustanove iz Srbije i Bosne ove godine neće učestvovati, u sklopu našeg nastupa u Delti, organizujemo veliku akciju pod nazivom DJECA CRNE GORE DJECI BOSNE, SRBIJE I HRVATSKE. Obradujmo mališane kojima je pomoć sada najpotrebnija, tako što na samoj manifestaciji u Delti možete donijeti svoj paketić podrške ili ih dostavite ustanovi iz grada iz kojeg dolazite, poručuju učesnici ove manifestacije”, a prenosi Popovićeva.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].