Raškov brijeg – crna tačka

2
Raškov brijeg

Ljubiša Rovčanin

Ljubiša Rovčanin

Godinama na pojedinim mjestima na magistralnom putu kroz Dobrotu asfalt je od velikog broja automobila, kamiona i šlepera izglačan, pa predstavlja veliku opasnost za vozače.

Pri najmanjoj kiši gotovo dnevno zabilježen je po neki udas.

U razgovoru sa vozačima koji tuda prolaze češće, i mještanima Dobrote i Ljute, posebno kada je u pitanju dionica Raškov brijeg, čuli smo da su se obraćali “Crnagoraputu” ali da su dobili objašnjenje da to moraju da urade preko kotorske saobraćajne policije.

Zbog toga smo pozvali komandira kotorske saobraćajne policije Ljubišu Rovčanina i pitali ga da li mogu hitno da intevenišu.

U pitanju su ljudski životi koji bi trebali da budu skuplji od grebanja asfalta na pojedinim dionicama.

Na osnovu mjesečnih analiza o stanju bezbijednosti saobraćaja na putevima u kotorskoj opštini, konstatovano  je da je na magistralnom putu Kotor- Risan dotrajao asfalt, koji je posebno za vrijeme kiše potpuno nebezbijedan za saobraćaj, kazao je Rovčanin.

Stoga je kotorska ispostava policije zatražila od preduzeća “Crnagoraput” i Direkcije za puteve da hitno izvrše uvid kako bi se rekonstruisali djelovi kolovoznog zastora.

Konkretno, na dionici Raškov Brijeg koji je postao crna tačka, Rovčanin je kazao da će tražiti rekonstrukciju asfaltnog zastora.

2 KOMENTARI

  1. Evo i moj drug se razbio sa autom prosle nedelje na tom istom mestu, pa mu niko ne veruje da je vozio normalno. Ajde da je bio pijan pa nekako, ali samo mu auto izletilo sa puta zahvaljujuci nafti koja je lezala na putu. Pa sad ko da mu plati stetu na autu? Da li traziti odstetu od Crna Gora puta ili kako vec?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].