Radovi za prijem brodova preko 300 metara

7
radovi u Luci Kotor

Vaso Vidović

Vaso Vidović

U cilju poboljšanja usluga za privez i izgradnju putničkog terminala u Luci Kotor, pristupilo se izvođenju geoloških istražnih radova.

Ovaj posao radi firma Graund inžinjering iz Nikšića i biće završen za dva dana, rekao je za Skala radio rukovilac tehmičke službe Luke Kotor Vaso Vidović.

Jedan segment je istraživanje u cilju izgradnje samostalnog odbojnika za privez u Luci Kotor a drugi, istražni radovi za potrebe izgradnje putničkog terminala, objasnio je Vidović.

Na naše pitanje da li su završeni radovi na produbljivanju morskog dna, on je kazao da je taj posao rađen u decembru kada je uklonjeno 300 kubika materijala koji je predstavljao potencijalnu opasnost za privez brodova, tako da će za iduću sezonu biti adekvatna dubina za manje brodove.

Samostalni odbojnicu su predviđeni za brodove preko 300 metara.

7 KOMENTARI

  1. Ono glavni što sve šoto voće od straha zbori opet je namjestio samo sada ne starim kompanjonima nego nikšićanima. A sve on poštene punih usta o tome zbori.

  2. Oni će nešto izgradit može bit da operu pare kad obraz ne mogu. Sve im se zna doće na red korumpirana družina na jedra !!!!!!!

  3. Nismo nikad culi za “samostalnu odbojnicu” ?! Može li to malo da se pojasni nama laicima, a obzirom da je u pitanju Nikšić tim prije?!, Biće opet neki “mačak u vreći” Samo da ne bude kao Lipci!
    Ima li toga u Dubrovniku, Splitu, Veneciji, Roterdamu……? Što je to?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].