Radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži u Dobroti

0
Dobrota

U okviru realizacije Projekta izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže u opštini Kotor, izvođač je nastavio radove na dionicama kolektora u magistralnom putu kod crkve Svetog Stasija u Dobroti.

Radovi na izradi obalnog kolektora otpočeti su izradom dionice na Kavalinu u pravcu prema Kampu.

Saobraćaj se na ovim lokalitetima odvija, uz upotrebu signalizacije, jednom kolovoznom trakom.

Radovi na dionicama kolektora na trećem putu i pripadajućim bočnim putevima su završeni, ali se vozači mole za opreznu vožnju do konačnog asfaltiranja ove saobraćajnice.

U toku ove sedmice počeće i pripremni radovi za asfaltiranje završenih dionica kako bi do kraja septembra prema najavama otpočelo i samo asfaltiranje pomenutih dionica, saopštavaju iz preduzeća Dahlem, koje obavlja nadzor nad ovim radovima.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].