Radovi na izradi kanalizacionih kolektora u Dobroti

0

Zbog radova na dionicama kanalizacionog kolektora na magistralnom putu kod crkve Svetog Matije ispod Studentskog doma, kao i na izgradnji sekcija obalnog kolektora na donjem putu u Dobroti kod crkve Svetog Stasija, saobraćaj se na ovom dijelu puta odvija uz upotrebu signalizacije, jednom kolovoznom trakom, dok se za potrebe izrade obalnog kolektora obavlja potpuna obustava saobraćaja u zoni radova.

Na Daošinama, iznad restorana “Dobrotski Dvori” takođe se nastavljaju radovi na izradi sekundarnih kanalizacionih kolektora.

Paralelno sa postavljanjem kanalizacionog kolektora u obalnom putu, izvođač u okviru svojih obaveza obavlja i instalaciju distributivnog vodovodnog cjevovoda u sklopu rehabilitacije cjelokupne vodovodne infrastrukture u Dobroti.

Izvođač će tokom ove sedmice nastaviti sa izradom završnog sloja puta završenih dionica na Kavalinu.

Radi rasterećenja saobraćaja na magistralnom putu, u dijelu na kome se trenutno vrše radovi, iz preduzeća “Dahlem”, koje obavlja nadzor nad izvođenjem ovih radova, apeluje na građane da koriste treći put kao obilaznicu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].