Prva crnogorska fudbalska liga počeće 6. avgusta

0

T-com Prva crnogorska fudbalska liga počeće 6. avgusta, dok je posljednje kolo jesenjeg dijela prvenstva na programu 7. decembra, predviđeno je kalendarom takmičenja koji je usvojio Izvršni odbor (IO) Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

Navodi se da će, u slučaju plasmana seniorske reprezentacije na Evropsko prvenstvo, jesenja polusezona biti završena 10. decembra, kao i da će umjesto predviđenih 17 biti odigrano 19 kola.

IO je prihvatio izvještaj o finansijskom poslovanju FSCG u 2010. godini sa izvještajem revizora, uz konstataciju da je Savez u prethodnom periodu stabilno poslovao.

Usvojeni su izvještaji komisija FSCG o proljećnom dijelu sezone u nacionalnim ligama i konstatovano je da su takmičenja bila “veoma uspješna na svim organizacionim nivoima”.

Rad komisija ocijenjen je kao veoma uspješan.

IO je jednoglasno usvojio zaspisnik sa prethodne sjednice i verifikovao odluke Odbora za hitna pitanja FSCG.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].